Når ens børn kommer på de sociale medier...

Jul i udlandet

I år fejrede vi jul i udlandet. En beslutning vi allerede traf d. 26 december forrige år. Både mine forældre og vi var godt mættede af juleræs, og pludselig virkede tanken om at tage udenlands sammen året efter vældigt tillokkende.

Jeg har kun én gang tidligere prøvet at fejre jul i udlandet. Det var da jeg var barn, og det var på en ferie til Florida. Jul på amerikansk var ret godt, men jeg kan huske at jeg savnede resten af familien hjemme.

Vi havde ikke drengene hjemme til jul i år, så alene af den grund synes jeg det var rart at komme lidt væk. Jul uden ens børn er bare ikke det samme. Filuca er dog hos mig hver jul, det har hun altid været, så hun skulle selvfølgelig med.

Vi besluttede os for at tage til Gran Canaria. Der er direkte afgang fra Aalborg, og man er næsten 100% sikkert garanteret varme, uden at det er alt for langt væk. Det var også nemt at overskue for mine forældre. Jeg læste faktisk en artikel om danskere der fejrede jul i udlandet, og her var topscoreren Gran Canaria, så unikke har vi ikke været ;) Der var også mange andre turister, dog var vi de eneste danskere på hotellet, så feriefornemmelsen var intakt ;) Vi boede tæt ved den hvide Amadores-strand i Puerto Rico, og det var virkelig et godt sted. Jeg har været på Gran Canaria to gange tidligere, men Amadores har klart været det bedste. Tænk at stige ind i en flyver i gråt og vådt klima, og stige ud til lys og solskin -Det var virkelig lige præcis det vi havde brug for! Batterierne blev ladet fuldt op, og al travlheden omkring jul passerede ganske forbi os. Befriende!

Vi fandt en restaurant 5 min. fra hvor vi boede hvor de serverede and, brunede kartofler osv. juleaften (igen, det er jo åbenbart et dansker-favorit sted til jul), så på den måde manglede vi ingenting. Stemningen var super god, og efter maden listede vi hjem og åbnede julegaver på altanen, mens vinden fik palmebladene til at suse stille, og Atlanterhavet slog ind over stranden. Det er der altså noget over!

Det kunne også have været super fint at søge mod kulde og ski, men dels havde vi jo mine forældre med (som ikke er til ski) og dels har vi selv en skiferie planlagt lige om snart, så det var mere oplagt med varme. Det trængte vi helt ærligt også bare til.

I år fejrer vi jul hjemme med drengene, og vi kommer helt op at ringe på julebarometeret, men jeg tænker bestemt ikke det er sidste gang vi har fejret jul i udlandet. Et super lækkert tiltrængt break fra arbejde (hvor der bare altid er ekstra travlt op til jul), og en fritagelse fra al juleræset når man virkelig ikke orker at stige på.

Gran Canaria viste sig at være et super godt bud på juleferiedestination (jeg skriver lidt mere om det i et andet indlæg), og vi sluttede ferien af med at love hinanden at vende tilbage indenfor overskuelig fremtid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Når ens børn kommer på de sociale medier...