Focus on fur -Gucci AW08.

Statement knits -updates your wardrobe.

Et eller andet sted, gider jeg snart ikke læse mere om statement dit og statement dat. Altid er statement lige i tiden -men på den anden side, så er det egentligt et udtryk, der meget godt og præcist beskriver, hvor fokus er i dit look.
Her i de kolde vintermåneder, kan jeg godt komme til at føle mig lidt hverdagskedelig i en strik, jeans, tørklæde og ankelstøvler -som jeg ofte ender i en stresset, mørk vintermorgen. Derfor er jeg faktisk ret glad for statement-strikken. Det er en strikket trøje med lidt mere kant, end alm. basis. Den der lige giver lidt ekstra detalje, og ikke bare er endnu en plain strik. Bella Freud laver dem til perfektion, jeg er kæmpe fan! Hun formår, at lave dem i de lækreste, bløde kvaliteter, så de er super luksus og eksklusive, men samtidig quirky og specielle -uden at være for meget. Min yndling er “Ginsberg is God (på forsiden), Goddard is dog (på bagsiden)”. Ikke lige din typiske fan-tee.
Freud arbejder oftest med skrifttyper, men statement-knit behøver ikke være med tekst, det kan også være andre indvævede detaljer ala den nyankomne, stribede hos Topshop, eller en hot pink med “Love! Love! Love!” broderet med sort på brystet fra Luella (hvor både farven og teksten sammen er statement).
De er også lækre at bygge lag op omkring, for så titter der små brudstykker og detaljer frem uder f.eks. en herrevest og tørklæde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Focus on fur -Gucci AW08.