Balmain and Gucci-inspiration at ASOS!

Latest purchase: Helmut Lang, Converse and Forever 21.

Jeg beklager pt. manglen på privatbilleder, men det er det der med den tid… Jeg har dog foretaget et par køb for nyligt. Jeg shoppede for første gang hos Gilt.com, og fik en strikkjole og en draperet, dekonstrueret top fra Helmut Lang til nærmest ingen penge! Gilt er sammen med f.eks. Haute look og Rue La la, et online outlet for ofte rigtig lækre mærker, lige fra Miu Miu og YSL til James Perse og Mike & Chris (hvoraf jeg tidligere har shoppet de to sidste mærker fra Haute look og Rue La la, igen til langt under halv pris). Nogle af disse outlets er invitation-only, men det er der nu ikke noget særligt over (andet end det kan virke ret irriterende!). Mangler du en, så smid en kommentar eller mail til mig med din mailadresse -desværre sender de vist alle kun til USA, så det kræver at du enten kender en derovre, eller vil benytte et af de videresendelsesfirmaer der findes.

Derudover har jeg også købt en nederdel med fjer (som faktisk var med i den sidste Forever 21 ordre, men som jeg ikke fik med på collagen), og et par nye Converse. Det er et par af de nye Lights, hvor sålen er tyndere, og i det hele taget et lidt mere modent look (hvis man kan sige sådan om en gummisko…).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Balmain and Gucci-inspiration at ASOS!