Ahh, hygge i haven!

Mit nye armbånd!

Fra Chanel, juhuuu! Ja, I var nogle der allerede have gættet hvad der var i posen, jeg er en svag, svag sjæl, ha ha :)
Jeg vidste godt det var verdens dummeste ide, at gå ind i Chanelbutikken for at prøve det, for jeg kunne simpelthen ikke slippe det igen. Det værste ved Chanel er, at jeg synes det brand er så vildt lækkert, og ikke nok med at det er sindssygt dyrt, det er også svært at fat i. På den ene side har jeg respekt for, at de ikke vil sælge det online -for at bevare en vis eksklusivitet vel, men på den anden side, er det vildt irriterende, at man ikke kan danne sig et ordentlig overblik over alle varer (samt priser), og man er nødsaget til at købe noget nærmest i blinde fra butikken i Kbh med posten, hvis man ikke lige bor i nærheden af den.

Men her er det så, denim og libertyarmbåndet (i de lilla farver, som jeg var klart mest til, da jeg fik dem set i virkeligheden. Det fåes også i rødlige farver, som dette):

Photobucket

Og ps. Der går rygter om, at de relancerer den populære Baby cabas/Coco cabas model igen til efteråret. Dog ikke i de helt samme modeller som de første, men næsten. Desværre vidste ekspedienten ikke så meget endnu, men det er da værd at holde øje med, hvis du, som jeg, er vild med den model!

Skriv en kommentar

  • Charlotte D

    Hapsili haps det ser bekendt ud ;-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freyas

    Altså, vi bliver jo nødt til at vide hvad det koster. Ellers ender det jo bare med, at jeg bliver tvunget ind i Chanel for at tjekke prisen og evt. prøve skønheden, og tjae så ved du jo selv hvad der kan ske med ens pengepung;)Susiestylemeupplease.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Ja, det gør det vel søde Charlotte :DFreyas: Pyh, ja det er jo en værre affære med den pris… med det koster 3400,- hvilket er derfor du bør undgå min dumhed mht. at gå ind i butikken, ha ha :)Men jeg bilder mig ind, at jeg kan have det i årevis og få det brugt sindssygt meget -og bliver ejg træt af liberty og denim, så kan stoffet nemt skiftes ud til f.eks. sort skind.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine K

    Ahh der er fedt!! Me likey!www.minmode.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Sindssygt smukt! Har også beundret det meget, da det var på forsiden af Eurowoman. Mange gange tillykke med det, Camille :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Tak tak! Jeg er også vildt glad for det!Skægt, jeg spottede det faktisk først i Elle, havde slet ikke lagt mærke til den forside først -men det er faktisk en af de smukkeste forsider Eurowoman har haft længe, så gennemført et look, og de farver er så skønne!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Det er virkeligt så lækkert det armbånd :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Åh, det pains me en lille smule på dine vegne, at det netop er kommet på udsalg derinde./Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Det er meget lang tid siden jeg har ladet sådan noget irritere mig, så det behøver du skam ikke :) Det er ikke første gang jeg har oplevet sådan noget, og bliver helt sikkert heller ikke den sidste. Problemet er jo tit, at hvis man vil have noget helt specielt, så må man tage en chance. Skal man have det nu, eller skal man vente og se om man er heldig på udsalg, med risiko for, at det man ville have er væk.Jeg køber ikke så dyre sager uden at være 100% afklaret om, at jeg ikke kan vente (også derfor jeg f.eks. ikke har købt Lanvins i farvet leopard endnu), og der var kun dette ene eksemplar jeg kunne passe (de andre var alt for store), og i den farvekombi jeg kun ville have.Så no pain herfra :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Det var godt. :DNu jeg tænker nærmere over det, så tror jeg faktisk ikke, at der var flere i netop den farve, du har købt den i. :)/Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Uden jeg har været der, så tror jeg det heller ikke. De havde 2 i den farve, det ene her der passede mig, og så et mere. Men det har Charlotte D hapset for noget tid siden -og de andre gjorde bare ikke lige DET for mig, på samme måde som dette :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ahh, hygge i haven!