Ude til frokost :)

Stylegallery

God formiddag!
Jeg har været tidligt oppe i dag, sendt kæresten på arbejde og datteren til mormor og morfar, så jeg har det hele for mig selv. Jeg har en del hængepartier ang. indretning, bl.a. den billedvæg jeg skrev om for noget tid siden. Rammerne er indkøbt, billederne er her, så nu skal det være. Tror ikke jeg bliver færdig i dag dog, men er allerede kommet et godt stykke. Desuden sidder jeg med hvid maling op ad begge arme, da der også liiige var lidt der skulle pletmales (og pletmaling resulterer så i lige dele maling på mig og på væg, hmmm).

Jeg vil lige slå et slag for mit hyggelige tidsfordriv, hvis jeg trænger til lidt hurtigt inspiration. Stylegallery er faktisk ret sjovt og hyggeligt, både hvis man har en profil, og hvis man bare kigger med. I starten skulle jeg lige se det an, men det er egentlig en ret god måde at få respons på sine outfits på. I forhold til hvor mange læsere der er her på bloggen, og så dem der lægger kommentarer er der jo kæmpe, kæmpe forskel -de fleste holder sig anonyme, og det er jo også ganske fair. På Stylegallery er det nemmere lige at trykke på en knap, og tilkendegive, at man kan lide outfittet, uden man behøver skrive noget. Det er altså lidt smart, og så kan man endda følge sine favoritter.

Min profil er her (men billederne bliver først uploaded et stykke tid efter jeg har vist dem her, der skal jo være lidt mening med at læse bloggen, ha ha). Men pas nu på, det er en frygtelig tidsrøver!

Hvis du også gerne vil dele din SG profil med mig og de andre læsere, er du velkommen til at smide en kommentar herunder med et link :)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ude til frokost :)