Mandag i draperet sort

12 Trenches

En af de allermest klassiske beklædningsgenstande må siges at være trenchcoaten. Brugt første gang af britiske og franske soldater under første verdenskrig, og både Burberry og Aquascutum mener, at de var først med designet, og derved må betragtes som de originale. Måske derfor tager de gerne 6000,- og opefter for deres trenches. Indrømmet, de er vildt lækre, meeen det behøver jo heller ikke være så dyrt. Lige nu er vejret ved at være klart til det lettere overtøj, og dermed også trenchcoaten. Designet er blevet videreudvilket mange gange, og derfor kan man i dag finde en der passer lige ind i ens stil -og pengepung. Jeg har fundet nogle forskellige bud på fine, og meget forskellige, trenches til foråret her:

Links: Vero Moda, Dressmonster, Sand, Paul & Joe Sister, DSTM, Karen by Simonsen, ASOS (lang), Topshop (navy), Edie’s Eyes, Vila, Asos (kort), Topshop (brun).

Personligt ville jeg gå efter den fra DSTM, da den passer lige ind i min stil, og så synes jeg det løse look klæder trenchen super godt. Men har man den rette stil, så er den feminine model med taljefokus og vidde forneden altså også super flot.

Er I trenchcoat-chicks, eller er det ikke lige jer?

12 great trenches just in time for the upcoming spring!

25 kommentarer

  • Jeg er helt vild med den lange fra asos. Elsker trenchcoats og har lige tilføjet en Burberry til samlingen, men man kan vel altid bruge en mere? ;)
    x sophie
    http://sophiemathildehansen.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trenchcoats er lige mig! En ny en i sort står højest på ønskelisten, men den du viser fra Karen by Simonsen er godt nok også fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den fra DSTM er lige mig ! Dog prøver jeg at få noget andet en sort ind i min garderobe så den fra Edie’s eyes kommer på en god 2. plads i mine øjne :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt forelsket i ASOS Hitch Hem Mac som du viser nederst til højre. Den er rigtig lækker i blå men helt perfekt i camel som på din collage.

    Jeg har ikke tidligere haft en trenchcoat, men i år vil jeg prøve det – især med Hitch Hem Mac :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

    Jeg er i høj grad trenchcoat-chick!
    Jeg fik gaflet mig den lidt hypede Zara-model med puf-ærmerne, som var populær i blogland sidste år.
    Og jeg knuselsker den bare, så jeg skal ikke ud og investere i nogen ny i år :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christiane

    Jeg har to trench coats, en lang og en kort og jeg elsker dem begge. Jeg glæder mig til at det bliver rigtig vejr til at man kan gå med dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Er du sikker på den lyse fra Edie’s eyes ikke er fra h&m?
    Den ligner ihvertfald på en prik (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • H.

    Tak for fed collage :) det er fedt du viser lidt til alle slags smag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker mine trench coats. Har hele to, een i beige og een i sort. Begge fra Burberry. Klassisk og tidsløst – de er moderne hvert år efter min mening!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har en enkel sort fra Vero Moda, som har fuldt mig de sidste to forår, og jeg tror såmend bare, at den får lov til at fortsætte. Til gengæld er der røget utallige parka’er ind af døren de sidste par år :D Den fra DSTM er ellers fantastisk!

    /Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Klara Pauline

    Årgh, jeg savner nu Burberry’s! Den er simpelthen så lækker!
    Jeg var ude at kigge på frakker, men det er ikke sådan når man har lidt større bryster end normalt! :(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov, af en eller anden grund havde den ikke lagt mine links med op, så nu har jeg lige rettet til, så der er links til alle frakker -også den fra Edie, som altså er fra Edie og ikke H&M :)

    Det ultimative er jo egentlig også en Burberry (eller Aquascutum, de er nemlig også super labre) i sort og i beige, men er nok ikke SÅ meget til den klassiske trench, at jeg ville få dem brugt nok til prisen. Derfor prioriterede jeg RO i stedet f.eks. Men hey, hvis der er en glad giver, så modtager jeg da gerne :D

    Parka’er er også en klassiker, havde faktisk tænkt mig at lave en collage a la denne med parkacoats senere :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

    Vil vildt gerne have den fra Topshop :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg har købt denne Karen Millen trench: http://style.gazopa.com/item/1444729
    Den minder mig om en trench fra Burberry Prorsum, som jeg aldrig ville kunne købe med min SU :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • s

    Elsker trench coats. Især den fra Dressmonster!
    /S
    http://www.afashionchild.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, jeg ville gerne kunne lide dem, men de minder mig altså for meget om blottere /: Hvorfor skal de være så lange?

    http://fashionistabynature.wordpress.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker den fra edie’s eye :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt VILD med trenchsoats, men jeg må gang på gang indse, at de bare slet ikke duer til mig, selv om diverse modemagasiner påstår, at trenchcoats duer til alle! Jeg ved ikke, om det er mig, der har underlige proportioner, men jeg bliver ked af det hver eneste gang jeg prøver en, for det er aldrig så pænt, som jeg forestiler mig :(!

    /Therese

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Jeg bliver alt for damet i en trench. Virkelig! Folk rejser sig i toget og tror jeg sød og sart og feminin og det er jeg seriøst ikke… så jeg overvejer en militær-inspireret trench men ellers må det nok være op til jer andre at være fine i trench-tendensen…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aquascutum kom først! De er selvfølgelig i din dyre ende men jeg synes helt klart at det er en god investering eftersom de holder så godt og sidder fantastisk:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] at have set Camilles indlæg om trenchcoats, blev jeg overvældet af en lyst til endelig at købe mig én. Gang på gang har jeg dog erfaret, […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har lige købt den fra lyse Topshop og den er så fin! Elsker trenchcoats: http://onethousandandsixty.wordpress.com/2011/03/28/forarsfrakkentopshop-trench/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker min sorte trenchcoat, og kunne meget vel godt finde på at udvide samlingen på et tidspunkt. Den er nemlig perfekt til min feminine stil. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt sikkert en trenchcoat-pige! Jeg købte en klassisk beige Patrizia Pepe trenchcoat i FF2, lige inden jeg flyttede fra Århus til Frankrig for 5 år siden, og den har boet på mig lige siden. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis ikke jeg havde den! Jeg har også en sort lidt kortere version med skørt fra Sonia by Sonia Rykiel, men den får jeg sjovt nok ikke brugt nær så meget, hvilket egentlig er en skam. Jeg må vist ind og finde den frem igen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aquascutum designede vist modellen først, men Thomas Burberry opfandt garbadinestoffet de rigtige er lavet af… så den diskussion bliver vist aldrig afsluttet :D

    Og de behøver da ikke være korte, den fra Sand f.eks. er da kortere end mine parkas??

    Jeg har faktisk også en fra Patrizia Pepe i sort, hmm, hvor mon den egentlig er, ha ha :)

    Super fin fra Karen Millen ;)

    Og det lyder da trist der er et par stykker den ikke klæder, der er da ellers nok at vælge imellem? F.eks. sådan en kappesag fra Edie klæder vel de fleste, også storbarmede? Eller den meget løse fra Dressmonster der har god plads foroven, og som man kan drapere løst om livet??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mandag i draperet sort