Green Mile

Første efterårsdag, første efterårsoutfit.

Da jeg for et par måneder siden var forbi Whiite’s showroom, lagde jeg med det samme en bestilling på disse aw11 bukser. Et ret atypisk Camille-valg, og dog… Elsker at de er casual løse, uden at flagre og hænge som typiske berberbukser. De er lidt a la camouflageprint, men i en mere elegant version -milibukser er ikke lige mig. Farven er fantastisk til efteråret, og teamet op med et udsalgskøb i samme farveskala er de perfekte til mønstermiks. Ja, har nemlig investeret i Malene Birgers Dellisha leotørklæde (som er sat ned til 279,- her). Jeg er dog ikke specielt begejstret for kvaliteten, da det er som om, at uldkvaliteten nærmest får det til at  klæbe sammen, så det bliver ret fladt ved brug? Men printet og farven er virkelig fin, så det må opveje det.

Den kære RO jakke blev også luftet -ord kan ikke beskrive hvor vild jeg er med den. Bukserne kan forresten bl.a. købes her, hvis I også er til efterårsmønstermiks.

It’s the first day of autumn, so thought I’d go all in and show you an autumn inspired look.

31 kommentarer

  • Jeg har også købt det på udsalg, og efter at have haft det på i går, kan jeg konstatere det samme – det klæber sammen. Lidt irriterende. Dit ser dog umiddelbart ud til at have en mere grøn/brun bund, hvor mit er mere lys beige. Og i virkeligheden havde jeg bestilte et gråt. Hmmm.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det ærgerligt med tørklædet, jeg har det samme bare i gråt og synes ikke det har klasket sammen, men det er vist også fra den foregående kollektion, så måske har de ændret lidt i kvaliteten for det nyere, hvilket åbenbart ikke har gjort det bedre :(

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trins

      jeg har det grå Dellisha og jeg genkender ikke det du nævner om at det klasker sammen. Jeg er meget tilfreds!
      Til gengæld er mit ret sensitivt, og trådene kan godt finde på at løbe, hvis det lige hænger fast i en ørering eller lign.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ha ha, ok pest eller kolera :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bukserne er da bare alt for cool!

    /Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Caroline

    Lækkert outfit! Det ser rigtigt godt ud med det farvet for i lommen på bukserne;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mit er også sådan klæbende, til at starte med troede jeg bare det var fordi jeg sad på et kontor med gulvtæppe statisk elektricitet osv. Men efter Maria og nu dig også melder om det samme så må man vel gå ud fra det er sådan :( Det er jeg også ret ked af da det nu er mit første køb fra Malene Birger… Havde ærlig talt forventet det var lidt lækrere end det er.. Det virker sådan syntetisk nærmest :( Men det er stadig pænt i printet…. så ja I guess det opvejer det en lille smule :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Endnu et super cool outfit fra din side:-)
    Jeg er seriøst lige blevet forelsket i de bukser, hmmm skal, skal ikke???? Store overvejelser;-) Super fede og perfekte til livet på barsel med en supergylpede baby;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow, et lækkert outfit! Jeg er vild med det hele :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gunilla

    Jeg har tørklædet i 3 forskellige farver, et godt råd er at vaske det, det bliver ligesom lidt mere “fluffy” – samt mere blødt.
    Du ser fantastisk ud – som altid Camilla :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Hvor er det nogle fine bukser. De ser super behagelige ud. og jeg er da helt vild med den orange detalje i lommerne.
    Dem kunne jeg meget godt finde på at købe – HAPS HAPS :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    hvor er det fint med de rød/orange lommer! det er sådan nogle små detaljer der bare for det til at suge i mavsen;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bukserne er super fine :) Jeg har selv Dellisha tørklædet.. Jeg har ikke oplevet det samme, men jeg kan godt forstå, at du synes, det er irriterende :-/
    Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sjovt har også lige købt det tørklæde… hehe.. Glæder mig til at modtage det men er da lidt træt af at det klasker sådan sammen :)
    Det er et rigtig lækker sæt du har på og kan især godt lide de røde sko til :)
    /Tina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op, du ser virkelig godt ud. Elsker detaljen, med de neonfarvede lommer på bukserne. Du ser fin ud, og den jakke er SÅ lækker.

    Sisselykke.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva E

    Har både tørklædet i grå og i army – det grå kan have tendens til at klaske sammen ved brug, men mit grønne gør det slet ikke…. Mystisk! ;-)

    Super lækkert outfit – og hvor er de bukser bare fantastisk cool, lækkert print med fede orange detaljer :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er åbenbart lidt tilfældigt, måske afhængig af sendingen. Det burde dog slet ikke forekomme.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Superfede bukser! Prøvede dem selv, da jeg var inde i byen i går, men synes, at de virkede meget korte i benene??
    Er selv 1,70 (mener det er ca. lige som dig), men synes, at bukserne skulle hænge ret langt nede for overhovedet at nå til ankelen. Ved ikke, om det er mig der har (for) lange ben, eller om jeg bare sætter bukserne forkert. Hvordan sidder de på dig?

    Synes de er superfine, men blev så skuffet, da de virkede alt for korte på mig…

    /Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mjo, kan godt følge dig, men prøv at sætte dem på hoften som de er beregnet til, så burde de passe. Jeg kommer nemlig også tit selv til at hive sådanne bukser lidt højere op :) de er dog beregnet til at semi-stumpe, på den måde kan du lyne lynlåsene lidt op i benene og have noget af dem inde i en lav støvle, og restern til at hænge ud over. Ser super ud.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Har også tørklædet. Kan ikke rigtig forstå, hvad I mener med “klaske sammen”, men jeg har brugt mit utrolig meget og har ingen problemer med det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Jeg havde også tørklædet. Jeg mistede det for ganske nylig. Helt ufrivilligt. Jeg ville ønske jeg kunne få det igen i samme farve (grå)…
    Er det grønne du har meget grønt? Det kunne være, jeg skulle købe det som plaster på såret.
    Jeg ville egentlig bare skrive, at jeg synes, du skal skylle/vaske det i koldt vand for at undgå elektriciteten. Så smitter det heller ikke af på lyse tekstiler i regnvejr og bliver dejligt blødt efterfølgende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jamen det er netop IKKE statisk elektrisk, jeg skrev bare, at det nok er det jeg nemmest kan sammenligne effekten med. Hvis bare det havde været elektrisk, det kan man nemlig gøre noget ved -dette her er selve kvaliteten den er gal med.. Men tak for tippet til en anden gang.

      Farven er som du ser på billedet :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

    De her bukser er på udsalg til 320,- på designersandfriends.dk lige nu og de næste tre dage.

    Jeg er så glad for mine stadigvæk…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Green Mile