Pretty Leather Legs from Utzon

Oh Susanna!

ll3362

Det er sjældent at fodtøj som sådan bliver ikonisk. Der er selvfølgelig Chanels two-tone ballerinaer som er noget nær det mest klassiske stykke fodtøj man kan eje, men ellers er det få skø/støvler som står distancen. Bevares, Isabel Marant’s sneaker wedges har bestemt vist sig toneangivende over flere sæsoner, men jeg forudser, at vi kommer til at tænke tilbage på dem lidt a la Buffalo støvler eller Dr. Martens. Meget on-trend, men ikke den slags man vil finde frem i garderoben sæson efter sæson -som man f.eks. ville det med Chanels ballerinaer. Kan I følge mine tanker?

Men et par støvler, der meget vel kunne skrive sig ind i modehistorien (og som fremtidens Carrie’er lettere hysterisk kunne finde i Vogue’s garderobe) er Chloés Susanna (tidligere Susan) støvle. Da de først kom frem, brød jeg mig egentlig ikke ret meget om dem, lidt for tunge i deres udtryk med gylden overload. Og sådan har jeg egentlig haft det gennem årene (lige siden Chloé pre-fall 08 hvor de blev lanceret første gang), omend billederne af lækkert slidte støvler langsomt varmede mit hjerte en anelse op (det klæder dem altså med noget patina!). Men nu hvor de så er kommet med sølvhardware, uha, nu kan jeg mærke det bliver svært at modstå! Synes det passer så smukt og råt til støvlen med det kølige metal. Favoritten er jo nok meget forudsigeligt den sorte med sølv, men de blå er virkelig også seje! Dem gad jeg godt. Gøgl på den dyre måde ;)

Chloé har også selv erkendt successen, og  dermed lanceret dem i en masse farver igen i år. Slik for modenørder ;)

Links: De sorte, røde og nude findes her. De blå her. Grå her. Rødbrunt slangeskind her og brunt slangeskind her. Affiliate links.

Jeg må sætte dem på ønskelisten. I ved, den der hemmelige hvor der også står en Chanel (mere, ahem…), noget orange Hermés, Utzon leggings osv. Men sådan en er nu også god at have, hvis man skal prøve at spare op og prioritere en anelse (og ikke har brugt 3000,- på bremser!).

At first I wasn’t the biggest fan of the Chloé Susan/Susanna boots. However, now they come with silver studs, and I’m so much more in love. If only I had that money to spend on boots right now.

 

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Pretty Leather Legs from Utzon