My Favourite Tank!

Well, Hello there…

ll3364

Hov, der var jeg lige ;) Mega ego-tripper dér. Undskylder på forhånd for diverse chok over billedets størrelse (især jer med kæmpeskærme må have fået teen galt i halsen), men det var ikke muligt at gøre det mindre, hvis bredden skulle passe. Jeg har bare lige set nogle af billederne til min lookbook over mine basisstyles (som I efterhånden kender, og som det også vil være muligt at købe til efteråret -endda i et par andre farvekombinationer) samt de ting der er med i efterårskollektionen (og derudover er der også nogle ting  der kommer til vinter, men de er ikke helt færdigsyede endnu). Dette billede kan jeg dog godt vise jer, for har besluttet at lave strikken i en anden kvalitet, så den bliver endnu mere lækker, og derfor er den udgået af efterår, og kommer i stedet med på vinter. Hvordan den ellers ser ud må blive en overraskelse, men synes billedet fanger stemningen meget godt fra resten af lookbook’en. Hvis nogle af jer kommer på Vision-messen kan den ses der hos Minus.

Det er dygtige Rasmus Bundgaard der har taget billedet -og udover skiftet til sort/hvid er der ikke redigeret i billedet.

I’m terribly sorry for the huge picture, but couldn’t make it any smaller. It’s one of the pics from my lookbook with the designs I have done for Minus (the basics and the AW13 styles). I’m going to do the knit in another quality, so it’s part of the Winter collection instead. It’s going to be really amazing.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

My Favourite Tank!