Zadig & Voltaire CPH

& Other Stories Shopping

ll3648

Skulle jo som skrevet lige forbi H&M-gruppens seneste satsning, & Other Stories, for selvom man jo kan shoppe det online også, så er det nu rart lige at have set kvaliteten og selve det overordnede udtryk først.

Jeg synes måske ikke selve lokalerne er indrettet optimalt, f.eks. forstod jeg ikke lige hvorfor al makeup skulle være lige midt i (hvor lokalet ikke er specialt langt), og det var svært at få overblik og komme igennem til endnu mere tøj der hang længere nede. Men pyt, som I kan se fandt jeg jo ud af det, og fik simpelthen lyst til at tage et par citrongule shorts (de bliver SÅ flotte til mine blege ben… eller) og mirrorshades med hjem, sammen med en alt for fin bh og tørklæde med et print der minder mig om lyn (og sådan et skal jeg jo have!). Det bliver nok ikke sidste køb derfra, så bl.a. en fin nederdel i sølvlæder, men måtte være bare en anelse fornuftig ;)

Went to the new & Other Stories shop i Cph, and of course I had to get a few items. Love the very bright yellow shade for summer.

6 kommentarer

  • Synes også at butikkens layout er en smule forvirrende, det hele er ligesom blandet sammen i en stor pærevælling. Det eneste der gav god mening for mig var skoafdelingen!
    Købte et par øreringe derinde lidt impulsagtig, blot for at komme hjem og finde ud af at det var et fejlkøb, kigge på bonen og se at øreringe ikke kan byttes ! Lucky me.
    Så har gjort det til en giveaway på min blog, så de ikke ender med bare og ligge og samle støv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, sådan var mit indtryk egentlig også, rart at kunne blive lukket lidt inde i skoafdelingen (men der stod jo også sko alle andre steder…). Øv men øreringene, men godt du alligevel kan få lidt glæde af dem :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    hvordan er bh’en i str?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækre sager :) Glæder mig til og opleve butikken ‘live’ :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Zadig & Voltaire CPH