Leopard Suit at Zara

Bordeaux, Grey Marl + New Camouflage

ll3667

I går var der endnu en fantastisk dag ved vestkysten. Der var nærmest ingen vind, og jeg kunne sidde i strik og kigge på to glade unger der legede i sandet.

Nu går turen mod Aalborg om lidt igen, for selvom jeg jo er lock out’et fra arbejde i morgen, så skal jeg stadigvæk mødes med mine kolleger i morgen tidlig. Det er faktisk det eneste der har forhindret mig i at give mig helt hen til feriestemningen. Jeg håber virkelig det kan mærkes hos partierne efter næste valg, det der sker lige nu er simpelthen for langt ude. Ikke pga. mine kommende arbejdstider, men dette summerer det meget godt op hvorfor.

Nå men tilbage til moden, den er noget mere håndgribelig og ligetil :) Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at vælge et par nye sko fra Lykkesko. Jeg er stor fan af Ca Shotts sneakers, de er lette, bløde og gode at gå i -og kommer i de fineste farver og kvaliteter (så man bare drømmer om flere og flere, ha ha). Og da jeg så så de kom i camouflage, så var valget ligetil. Super fin måde at få sidste sæsons populære mønster med ind i den nye sæson også, hvis man -som mig- langt fra er færdig med camo endnu :)

ll3666

ll3665

Hav en dejlig 2. Påskedag derude, inden hverdagen truer i morgen igen. Og pas nu på med den der 1. april, ikk ;)

Ps. lige nu, men kun i dag, kan I spare 15% på min basiskollektion for Minus her med koden påskehoskirstenkbh, og nu er vejret vist for alvor til det, fingers crossed.

ll3668

Minimum knit, H&M skirt + sunnies, Ca Shott sneakers.

Yesterday the sun was out and there was barely no wind, so I could just sit in a knit and watch two happy children playing.

9 kommentarer

  • Hanne

    De sko er da vildt seje! Er dog ikke sikker på om jeg vil kunne passe modellen. Hvordan vil du sige, formen på skoen er i forhold til converse?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hmm, ca den samme. De har jo snører til at regulere bredden. Men de er mindre i str. end Converse. Jeg er en 37,5 i All Stars, men en 38 i disse, og de må bestemt ikke være mindre.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hanne

      Ok, tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh Camille.. du frister virkelig med lækre sko hele tiden. De her er jo simpelthen også bare alt for fede! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, beklager, ha ha :) Og de er virkelig et super lækkert alternativ til f.eks. Converse, lidt mere classy, og det kan vi jo også godt lide engang imellem ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej
    Elsker din blog og synes du er super sej :)

    Men bliver lidt stødt på vores fælles professions vegne, at du nævner “arbejdstider” jeg bruger min srbejdstid til fulde nu- det gør vi vel alle??? Det handler jo om vores ønske om en fortsat Go undervisning og at sikre dette… Sorry ved godt det er en mode blog, men blev liiiige nød til at kommenterer på det…

    Vh. Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak Louise, og øeh, ro på, ha ha ;) Vi lærere ER meget i offensiven i disse tider (også måske FOR meget, så vi til sidst mister vores opbakning), men jeg er altså på lærerholdet, og jeg skriver altså ikke noget for at nedgøre mit eget job… Jeg vil gerne, at du læser det igen, men så læser det som jeg skriver “mine kommende arbejdstider”. Det handler lige præcis om det. Ikke om jeg bruger al min arbejdstid -i ental- (SELVFØLGELIG gør jeg det), men om hvilke tider jeg skal arbejde på. For det ser ikke ud til, at jeg/vi længere selv kan disponere over en del af den. Det skal vores ledere fremover, og så skal jeg/vi også finansiere regeringens helhedsskole med det der tidligere var mærket som forberedelsestid.

      Men som sagt, det er jeg fustreret over på mit fags vegne, og som forælder til børn der bliver en del af det projekt. Jeg er fustreret på den danske befolknings vegne over selve processen bag det. Se det er DET der er farligt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er virkelig cool :) Sådan nogle vil jeg også have :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • That sweater is perfect! You look gorgeous. Lovely photos!

    http://www.martasfashiondiary.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Leopard Suit at Zara