Happy New Year!!

Hej fra Idre Fjäll

Ok, et syn de færreste måske lige havde regnet med på sådan en fredag herinde? Dels mig i fuldt skioutfit OG i klar blå på samme dag… kan vi klare det? Godt det er fredag ;)

ll4628

Jakken er dog lånte fjer. Det er min mors (det forklarer farven, blå-fan nummer 1), da jeg ikke selv ejer en skijakke (af åbenlyse årsager, meeeen det skal altså være slut nu tror jeg!).

Men hør hov, hvorfor havde jeg i det hele taget det outfit på? Tjo, jeg har såmænd fejret de sidste juledage og nytår i Sverige på Idre Fjäll. Det var faktisk derfor jeg hev stikket fra bloggen, og bare lod mig rive totalt med af fjäll-stemning, afterski og ultimativ familiehygge. Men jeg havde virkelig bare brug for, at turen bare var min… forstået på den måde, at det var SÅ befriende bare at tage afsted, uden at skulle tænke på at opdatere blog, skyde bestemte billeder med de helt rigtige filtre til Instagram osv. Altså, forstå mig ret, det er jo ting jeg holder af, men engang imellem er det virkelig også fedt at opleve noget helt fantastisk sejt uden at dokumentere hvert sekund af det!

Men jeg har skam savnet jer, og når jeg lige får sorteret lidt i mine billeder får I altså lidt fra familiealbummet (jeg brød tavsheden i går på Instagram, så der ligger der allerede lidt), og så vil jeg da også godt skrive et par ord om der hvor vi var. Det var nemlig helt fantastisk godt for især børnefamilier og hygge-skiløbere som mig, men der var da også lidt til min kæreste som er riiiimelig sej skiløber. Jeg vil godt indrømme, at jeg gerne vil afsted på ski igen. Hvis vi havde råd, tog vi afsted i uge 8, meeeen realistisk set bliver det tidligst om et år. Hmm, hvem skulle have troet det, i hvert fald ikke mig.

Vi blogges senere!

Hi, I’m back. Ive celebrated the last christmas days and New Year at Idre Fjäll in Sweden. It was so much fun. I’ll return with som more photos later, but just wanted to check in and say hello here in 2014.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Happy New Year!!