2 x sommerlooks på budget

Basic jersey skirts

 photo ll6084_zpspxu5a9lb.jpg

Jeg har netop købt og modtaget den sorte nederdel i blød jersey fra collagen. Den har en super fin pasform, og kvaliteten er rimelig tyk, blød og elastisk. Af en eller anden grund havde jeg ikke en sort, helt basic løs nederdel med elastisk i taljen. Jeg har en i grå, som jeg har brugt rigtig meget. De er gode under f.eks. strik (apropos mit indlæg i går) fordi de ikke fylder i taljen og på hofterne (ingen grund til at tilføje ekstra fylde der jo, ha ha), så man kan godt have noget der hænger ud over dem. Det virker helt dumt at jeg ikke har haft sådan en tidligere, noget så basic og nemt.

I finder den sorte her (og med ekstra længde her), samme version i grå her og så en pudderfarvet variant i en anden model, men også rigtig fin her til sommer. Sidstnævnte fås også en en længere udgave her, og i sort her. Og så koster de korte under 150 kr!

Indeholder affiliate links.

3 kommentarer

  • sonja zattlander

    er der told og skat plus fragt til danmark, vil også spørge dig om gvilken størrelse man skal bruge, hvis man er 88 i taljen, kan ikke inde ud af de amerikanske størrelser, :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Der er hverken told eller moms på, da det bliver sendt fra England -fragtfrit hvis du køber for over 200,- :) Det hele er meget elastisk, så størrelsen er ikke super vigtig. Jeg har staget en str. 10, og jeg er normalt en str. 36. Ifølge deres egen størrelsestabel her http://www.asos.com/women/skirts-size-guide/?szgid=7&ctaref=Size+Guide skal du have str. 14, men som sagt, det hele er ultra elastisk :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • sonja zattlander

      tusind tak for dit svar:)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

2 x sommerlooks på budget