Endelig tilbage!

Mit ultimative rejseoutfit

Ha ha, det lyder mere storladent end det i virkeligheden er ;) Jeg har et ultimativt rejseoutfit, som altid er fast inventar i rejsetasken, i forskellige varianter. En læderjakke, en tynd og blød cashmerestrik og ditto tørklæde, en draperet jerseynederdel og sneakers.

ll6997

Dertil røde negle for lidt farve. Er der køligt som i Paris, så er det læderjakken med for, og ellers bare en alm. evt. i metallic. En tynd cashmerestrik regulerer sig efter temperaturen, og jeg bliver aldrig for varm i den. Udfra dette sæt kan jeg altid danne en masse andre outfits, og i teorien behøver jeg kun en paillettop og et par fine sko for at kunne gå ud og drikke drinks.

ll6996

Jakke fra Anne Vest, tørklæde fra Lala Berlin, strik fra Zara (som er begyndt at lave ret god cashmere, omend det også koster lidt mere), nederdel fra T by Alexander Wang (den ultimative stadigvæk) og sneakers fra Adidas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Endelig tilbage!