Lyserødt Chanel-look

Sirius 2 år <3

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Allerførst, 1000 tak for søde likes og lykønskninger på vores bryllupsdag i mandags! Den kommende tid er fyldt med mærkedage i vores familie. Sirius fylder 2 år i dag, og vi holder stor fest for ham på lørdag, og om en måned er det Sixten der fylder 6, ligeledes med stor fest.

ll7130

Han er virkelig blevet stor på det seneste. Et lille menneske med personlighed og meninger, som observerer og kopierer sine søskende og os, og ikke mindst har fået humor! Især sidstnævnte nyder jeg meget! Han har den vildeste mimik, og vi bryder alle ud i grin med ham dagligt! Han har forstået at han skal blive i sin seng efter han er puttet (yay!!), og han kan lege alene og aktivere sig selv en stor del af tiden. Jeg indrømmer gerne, at jeg er fan af at have de lidt større børn, som ikke er baby-krævende!

Meeeen, med større børn kommer der selvfølgelig nye udfordringer. En af de lidt sjovere (som bestemt ikke er sjov lige i situationen) det er hans nysgerrighed, og hans lyst til at kopiere os.

Han har gennem længere tid observeret min morgenrutine, og været meget interesseret i det jeg smurte i ansigtet. Det ville han da også prøve! Han er dog snu nok til at vide, at det nok ikke er så smart at prøve det mens jeg er der, og det har så resulteret i flere uheldige episoder med mine produkter. Også selvom jeg synes jeg har stillet dem godt væk! Bl.a. fandt jeg min lækre ansigstolie næsten tom, og Sirius med en fantastisk smækker, blød hud i ansigtet og på hænderne.

Ligeledestømte han min dyre læbepomade forleden. Havde godt lagt mærke til, at han observerede mig meget intenst når jeg åbnede den lille, lilla krukke, og jeg kan da også sagtens se, at sådan noget lyserødt, klistret stads er virkelig fristende! Havde lagt den midt på spisebordet og forladt stuen, og da han så løb ud for at tage imod sin far, undrede vi os godt nok over hvad det var der var så klistret (og duftede af roser?) på hele maven af hans body… Indtil jeg fandt den lille krukke gemt under bordet, helt tom… Var lige ved at overveje om børneopsparingen dækkede evt. tab af skønhedsprodukter, men det er jo min egen skyld (og det ER også lidt sjovt), så måtte bide i det sure æble og bestille nye forsyninger, da jeg ikke kan undvære nogle af delene (læbepomaden virker rent faktisk, den tilfører læberne en smule volumen så selv min mand bemærkede det forleden. Skal have prøvet noget mere fra Rodial, men det bliver på udsalg, da det er ret pricey).

ll7131

Og hvad giver man så en 2-årig i gave? Ja, det har vi også tænkt meget over, for han har jo hele to storesøskende han arver alt fra, så han mangler virkelig ikke noget. Han får dog en lækker, ny løbecykel til brug udenfor her til foråret, og nogle forskellige puslespil. Modsat de to andre er han nemlig helt vild med puslespil, så dem har vi ikke så mange af. Måske han også skulle ønske sig sine egne skønhedsprodukter ;)

2 kommentarer

  • Anne

    Elsker dine Sirius-updates! Han er simpelthen for cute :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Forsinket tillykke med søde Sirius. Han er godt nok kær :-)
    Havde forleden et uheld med den samme ansigtsolie. Lagde den i min toilettaske uden låget var skruet ordentligt på. Ikke et kønt syn :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lyserødt Chanel-look