Nibe festival stemning 3

Nibe festival stemning 4

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7448

Nå, men i dag da jeg talte med min far spurgte han mig, om jeg stadig havde en blog… Øh ja!? Jeg er bare ferieramt og har tjekket ud for at være sammen med min familie (tjek Insta). Jeger i gennemsnit ca. 2 timer om at lave et indlæg, og trængte bare lige til at jeg havde min familie 100% og vice versa. Følte ikke lige for at lave det helt store ferie-drama med en “officiel udmelding”. Tænker vi har været sammen så længe at I ved jeg skriver hvis jeg slår op ;) Og det gør jeg altså IKKE! Men ok, det er lang tid siden at jeg har givet lyd, så I får lige sidste omgang sommerfestivalstemning. Næste  gang jeg opdaterer bliver det med MIAMI <3

ll7453

Nu jeg tænker tilbage og ser sommervejret pt. så er jeg da ekstra lykkelig for at kunne være på festival i høj sol (det meste af tiden). Festival og kolde fadøl kan bare noget! Lørdag var en stille dag for os, da ungerne kun blev passet om eftermiddagen. Men som ægte dansklærer skal man jo lige bl.a. høre TV2 i eftermiddagssolen, og det var simpelthen så hyggeligt -som altid.

ll7454

Gummistøvlerne var unødvendige da jeg godt tør sige, at Nibe er sande eksperter til at klare regn og mudder, og det endda i en skovbund. Slamsugere, stabilgrus og flis var for længst organiseret og havde kørt hele natten så fødderne i stedet svedte i gummistøvlerne som pigerne foran os. Tænker Northside burde ringe dem op, ha ha ;P

ll7449

Jeg var i mine efterhånden gamle favorit lædershorts fra Raiine, brystkræft t-shirt fra Samsøe, Converse All Stars (ultimativ festivalsko).

ll7450

Da det blev lidt køligere op ad dagen var jeg derudover også i hoodie fra Alis.

ll7455

Endnu engang stod den i øvrigt på frokost-sushi, når man nu ikke er til den gængse festival-burger er det rart med lækre,sundere alternativer.

ll7456

ll7451

ll7452

Nibe, tak for i år, jeg er bestemt klar på mere musik, fest og hygge næste år <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Nibe festival stemning 3