Det der forbud mod striber...

Min make-up

Der er mange der har spurgt ind til min make-up, og i dag snuppede jeg lige et billede af indholdet af min make-up pung, sådan som den ser ud lige nu med alt min hverdagsmakeup.

Jeg har faktisk lavet et indlæg tidligere om min make-up, men da det er et stykke tid siden, og mange af Jer først kom til efterfølgende, får I lige linket til det her. Her er der forklaret nærmere om mine produkter, og rutiner.

Men ja, i dag ser indholdet sådan ud:

collage679

Jeg bruger sjældent foundation til hverdag, jeg nøjes med en rigtig god concealer under øjnene fra Lancôme. Den er jeg rigtig glad for, og den dækker bedre end den populære fra YSL, synes jeg.

Jeg bruger en lille smule rouge, gerne i en kølig lyserød nuance. Det påfører jeg altid med pensler i naturhår, det er meget vigtigt for kvaliteten.

Jeg bruger en øjenbrynspencil fra Armani, den har den perfekte lysebrune farve, og gør ikke mine bryn for voldsomme. Nogle gange bruger jeg også en gennemsigtig bryn-gel fra Dior.

Til øjnene bruger jeg en eyeliner fra MAC, deres blyanter er bløde, og nemme at tvære ud. Min favorit pt. er Black Karat. Jeg bruger Diorshow mascara i sort, og gerne i et par lag. Pt. er jeg ved at teste Fiberwig mascaraen, men indtil videre synes jeg ikke den kan erstatte Dior, som er meget mere tung, og giver tættere vipper sammen med længde -omend den anden godt nok tilfører en del længde, og adskilte vipper (men jeg er jo til det lidt tunge look).

En sjælden gang bruger jeg en vippebukker, men det er ikke så tit til hverdag. Tilgengæld bruger jeg dagligt min uundværlige metalkam, som jeg har arvet fra min mor -den er perfekt til at toupere og give fylde i håret.

Ja, tja, ved ikke hvad jeg mere skal skrive om det, men læs det andet indlæg også, og stil endelig spørgsmål, men saml dem gerne under dette indlæg, så jeg ikke skal svare 2 steder :)

 

A photo of my everyday make-up. I don’t use any foundation, just the perfect concealer from Lancôme, and a pink blush from MAC. Then I use MAC’s eyeliners, they are like velvet, and easy to smudge around. My favorite mascara is still Diorshow.

Skriv en kommentar

  • Præcis sådan en kam har jeg også arvet fra min mor – den er intet mindre end perfekt :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Ej, vi har mange af de samme ting..Hvor pudsigt! Kunne iøvrigt godt tænke mig at høre, om du har udset dig nogle af tingene fra den kommende Jimmy Choo/H&M-kollektion?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camille

    Ha ha, hvor sjovt at der er gengangere, både på make-up og kam :)

    Hmm nej, jeg er faktisk ikke synderligt begejstret for Choo. Hverken hovedmærket, eller den kollektion der kommer for H&M. Jeg er ikke den store fan af Blahnik/Choo osv. universet. Synes skoene er for “pæne”. Jeg er klart mere til den flabede Kirkwood i stedet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • i love diorshow, iv been meaning to try mac eye liner! my one is always all over my face after a couple of hours xxx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

    Ved du om Black karat er blevet fast i MACs udvalg? Den er nemlig også min favorit og har ikke kunnet finde den siden den kom som en del af jule”kollektionen”.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susse

    Jeg drømmer om, at du på et tidspunkt får mod på at lave en lille youtube video med hvordan du lige lægger din make up. Kan nemlig ikke finde ud af at tvære ordentligt i min eyeliner. Den ender bare med at smøre ud på øjenlåget og lægge sig i “rillen” på øjet. Ikke særlig charmerende.
    Og så kan jeg ikke forstå du ikke synes, at Jimmy Choo kollektionen er fed? Jeg skal helt sikkert have fat i nogle af skoene (dem der er mere grove i det) og den sorte kjole med perler samt glitter toppen. Og smykkerne JAH de er fede ;) Ih jeg glæder mig! Er så glad for at have fået en plads til at komme ind allerede den 13. november :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for det gode tip om Lancôme concealer – jeg er nemlig lidt skuffet over min YSL… Den dækker ikke ordentligt. Også tak for tippet om MAC eyelineren, den er simpelthen så fin til dig, så den køber jeg i dag! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg kan se vi har mange af de samme præferencer – Hyggeligt.
    MAC er altid velkommen i mit hjem.

    Jeg vil dig gerne dele to ting med dig:

    Maybelline’s Collossal, den er gul, eller etuiet er gult. Den skal prøves på ca. 5 gange – 5 dage. Så er den perfekt og kan uden tvil erstatte Dior, er min erfaring.

    MAC kommer med en limited edition, som de altid gør, til jul.
    Baroque Boudoir. Der er en beauty powder i blandt, i to nuancer og de er fantastiske og dem skal jeg klart hamstre.

    Billedet hvortil jeg spurgte til din make up, troede jeg du havde mascara på.

    Har du prøvet Engraved fra MAC? En meget tårefast eyeliner, sort naturligvis.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Lige en ting mere.

    En blush fra Nars, som man desværre ikke kan få herhjemme mere, Orgasm, den er så fin rosa – ikke for meget og ikke for lidt – absolut fantastisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camille

    Ih hvor dejligt med råd, de er altid meget velkomne, og vil da lige grave lidt mere i det, når tiden ikke er helt så presset som lige nu. Jeg ser snart lys for enden af tunnelen :) Er du mon make-up artist Maria? Du lyder i hvert fald pro! Og jo, jeg har mascara på, på det billede du nævnte :)

    Black Karat kan man ikke få i butikkerne mere, men man kan være heldig på ebay, jeg skal faktisk selv til at finde mig en… Ellers kan jeg anbefale “Phone number” som i hvert fald er en fast del, den er sortgrå, og derfor ikke så hård på øjnene, og samme konsistens som Black Karat.

    Jeg har nok ikke liiiiige mod på en video, men jeg vil meget gerne forklare yderligere. Alternativt må vi håbe, at jeg snart kan møde nogle af Jer igen, så kan vi sludre lidt om det :)

    Og nej, Choo og jeg er ikke BFF, desværre. Jeg ved ikke hvad det er, jeg er bare ikke ret draget mod det -og så er det jo bedre at beholde pengene i pungen! Jeg tror måske, at stilen er for enkel og klassisk til mig, nej, jeg ved det faktisk ikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mac makeup er simpelthen det bedste. Jeg lavede en test med en veninde for et par maaneder siden, hvor vi testede rouge og oejenskygger. Mac vandt, da det holdte bedst, og havde det klart stoerste udvalg af farver og kombinationer :) Jeg vil dog som Maria sige, at Maybelline’s Collosal er den bedste mascara jeg nogensinde har brugt. Jeg brugte Diorshow laenge foer, men fulgte en Matas ekspedients raad, og har ikke brugt andet end Maybelline’s siden ;) Proev! Mener den koster den nette sum af 100kr.
    Din makeup ser altid fuldstaendig fejlfri ud, ville meget gerne vide hvordan du laegger oejnene?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Jeg er ikke make up artist, bare interesseret og opdateret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sara

    Jeg er frisør og jeg vil bestemt ikke anbefale, at man touperer sit hår hver dag. Det er noget af det mest skadelige for håret. ;-)
    H&M har en øjenbrynsgele, der er meget bedre end den fra Dior og så er den billigere og lugter ikke ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Hvilken butik/hjemmeside køber du det??
    Har ledt alle vegne og kan ikke finde
    MAC makeup nogensteder, kun på ebay
    og nogle andre hjemmesider med små
    ting i, men er der ikke en dansk hjemmeside
    med makeup eller en dansk butik??
    Nogen der ved det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] du har lyst til at se mere, så finder du et indlæg om indholdet i min make-up pung lige her, hvor der er billede af produkterne. Og læs mere om de produkter ejg bruger lige […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] du har lyst til at se mere, så finder du et indlæg om indholdet i min make-up pung lige her, hvor der er billede af produkterne. Og læs mere om de produkter ejg bruger lige […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Det der forbud mod striber...