Ny Parka... igen ;)

Only favoritter

Only er et mærke, der faktisk slet ikke er repræsenteret i min ellers ret store garderobe. Og jeg ved egentlig ikke hvorfor?? Så her til aften har jeg siddet og kigget på nogle af de ting der lander i butikkerne fra nu og til august, og hey, disse ting er da ret Camille-agtige, på sådan en laid-back måde, er de ikke??

Den Isabel Marant-inspirerede strik med lynlåse i ærmerne er da f.eks. super cool, og bikerjakken skulle være i ægte læder (til 800,- not bad). Hvis der er nogle priser eller stylenavne I ellers vil vide, så må I lige spørge, men I kender jo selvfølgelig Only, det er ikke lige deres priser der snupper hele shoppebudgettet. Desuden har de faktisk nogle ret fede draperede cardigans i deres shop lige nu, så måske jeg snart skulle springe ud i det… Dunno, erfaringer??

Some of my favorites from Only, arriving at stores from now till August.

23 kommentarer

  • Mette

    Ved du hvornår læderjakken kommer i butikkerne? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved du hvornår den posede grå strik kommer i butikkerne? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Er et indlæg som dette et sponsoreret indlæg? Det er ikke nogen kritik som sådan,
    det slog mig bare lige, da jeg læste det :)
    Og den klassiske, men meget oprigtige kommentar herfra – tak for en super blog!
    God søndag aften!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anna: Åh gud nej, slet ikke. Men jeg er da glad for du spørger!! Hvis det endelig var, så skulle det jo være mærket (eller, det ville jeg i hvert fald gøre). Nej, det kom sig egentlig bare af, at jeg faldt over Only’s billeder for de kommende måneder, og undrede mig over, hvortfor jeg egentlig ikke ejede noget derfra :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

    Den grå med knapperne er virkelig fin!! – Hvornår kommer den?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan måske komme med en grund til, at du ikke ejer noget fra Only; kvaliteten.. Deres styles holder altså bare ikke super godt, og jeg fornemmer lidt at du gerne vil have nogle kluns som holder formen og som ikke ødelægges efter en vask! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Du slår mig nu også som værende en af de mest ‘ærlige’ bloggere i Blogland, så det undrede mig da også lidt,
    hvis det var tilfældet her uden at det samtidig var angivet ;)
    Ikke at man som læser egentlig har noget krav om dette, men jeg tror alligevel at de fleste sætter pris på det
    og derfor foretrækker blogs som din, hvor det er tilfældet (det er vist den gamle traver om bloggernes uafhængighed..)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie: Tak, den er egentlig ret fin ja :)

    Jakke, sweater og cardi er alle fra juni :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Og så er det forresten nogle virkelig fine ting, især læderjakken :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole: Det er selvfølgelig virkelig vigtig info -men kan man generalisere, eller er det måske mere a la H&M, nogle gange er man heldig, andre gange ikke. For ejer jo både noget fra H&M og Gina Tricot f.eks.

    Anna: Jamen tak, det synes jeg da også jeg er :) Jeg skal ikke udelukke at der på et eller andet tidspunkt vil komme et sponsoreret indlæg, men så er det altså mærket -det har I faktisk krav på, alt andet er ulovligt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg arbejder selv i Only som salgsassistent, og jeg synes virkelig “vi” har noget fedt tøj ! :D Jeg går stort set ikke i andet, og når man er der nogle gange om ugen, lægger man jo også mærke til alle de fede ting der kommer ind i butikken som ikke alle ser, da kunder jo ikke er der ligeså ofte :)

    Og som du skriver, jo ikke ligefrem priser der æder hele shoppebudgettet :) Jeg har faktisk kigget på nogle blogs efter netop Only, så jeg synes da det er fedt du nævner det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og til Nicole, mit tøj holder nu ganske glimrende :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eneste problem med billige læderjakke er deres fortid(Dvs dengang de sad på noget der respirerede). Det synes jeg er værd at overveje næste gang man hopper på et eller andet godt tilbud på billigt læder. Det samme gælder øvrigt dyrt læder – historien er næsten den samme, men der er grund til at overveje sit forbrug. Jeg vil anbefale alle der vil være sig selv bekendt at se den fantastiske og enormt grusomme dokumentar Earthlings.. Den kan ses i sin fulde længde her: http://www.earthlings.com/earthlings/video-full.php. Ja den er hård, men man kan sgu ikke tillade sig at gå i læder og spise dyr før man har anerkendt realiteterne… Undskyld hvis det blev et lidt prædikende indlæg – jeg er sikker på at du, Camille, er en af de få bloggere der rent faktisk har lidt omtanke, etik og morale med i håndtasken :) Det er bare en anbefaling

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • printet på t-shirten minder ret meget om raven in the grave cd-coveret!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke: Det er måske også det der er en del af mit problem, kommer aldrig i butikkerne, så har ikke orienteret mig specielt godt (og hvis man bare lige gør det hurtigt, kan det jo være svært).

    Anna: Helt sikkert (men nu er det jo ikke det der skal handle om her -sådanne kommentarer får tit alt til at eksplodere, så jeg vil egentlig undlade at kommnetere yderligere).

    Sidsel: Ja nemlig, klart derfor jeg tog den med (jeg ville så købe Raveonettes’ i stedet, men denne er da fin :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @ Anna April: Jeg ved godt der ikke er lagt op til en lang etisk diskusion om læder, men vil dog indskyde at de fleste billige “læder”-jakker slet ikke er lavet af læder. Fx fandt jeg denne fine jakke på only’s hjemmeside (mens jeg ledte efter den fra indlægget): http://only.bestsellershop.com/DK/laderjakker/cropped-army-pu-jacket/368670#
    og den er lavet af 100 % polyurethane, så der er ingen dyr blevet slagtet.

    Jeg ved så ikke hvilke skadelige effekter fremstillingen af polyurethane har, så det er ikke fordi jeg kan sige at de er “bedre” end ægte læder. Jeg har det bare personligt bedre med det kunstige, fordi jeg ikke kan lide tanken om at dyr bliver slaget for mit velbefindende når der nu er så mange alternativer.
    Nå, men det var bare lidt tanker fra min side :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes faktisk Only (og Vero Moda, for den sags skyld) laver nogle ret fine ting ind imellem og også i fin kvalitet. I hvert fald hvis man, som du selv lige gør her i kommentarerne, holder det op mod H&M og Gina Tricot. Specielt GT synes jeg virkelig laver ting i en ringe kvalitet, som ikke holder mange vaske (primært deres t-shirts og toppe).

    Det er egentlig lidt sjovt, at Bestsellers mærker generelt er så undereksponerede her i Blogland :) ..måske lige med undtagelse af Vila en overgang.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg går ofte en tur i Vero Moda og Only, når jeg er ude at shoppe. Jeg har før gjort mig nogle fine køb, som har holdt længe. Problemet er at jeg føler mig udenfor målgruppen i begge butikker.
    Only er hovedageligt for tweens og teenagere, hvilket musikken i butikkerne, plakater, underlige tryk på tøj og små størrelser understreger. Vero Moda virker som om at de går efter kunder, som først falder for en tendens, når den er ved at dø; det er meget sikkert og “pænt”. Jeg ville sikkert altid kunne finde et eller andet, og gør det også engang i mellem, men jeg forstår godt, hvorfor bestseller-kæderne ikke er overrepræsenteret i bloggerland.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil meget gerne have stylenavnet på læderjakken – den kunne meget vel være den jeg har ledt efter i laange tider ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mht til kvaliteten, så er det jo også smag og behag. Jeg har selv arbejdet i Vila, lige ved siden af en Only butik, og har derfor også fået rigtig mange ting med hjem derfra. Jeg synes desværre bare at have erfaret, at sådan noget som t-shirts med print (som ellers er mega fede) bliver skæve efter et par vask. Og også deres basisvarer, men det er måske bare her i familien vi gør noget forkert! :D Dog bliver alting vasket på 30 grader (sommetider skånevask) og ingen tørretumbler.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ny Parka... igen ;)