Secondhand Krystal Glas

“Marc” Sequin Dress – Envii by Clamour 4 Glamour

ll4550

Tadaa! Hermed den pailletkjole jeg har designet, og opkaldt efter mit ultimative glam stilikon; Marc Bolan. Den var det første jeg besluttede mig at have med i kollektionen, og den sidste ting der blev færdig. Det var en lang proces at få dip dye effekten helt rigtig, men heldigvis har jeg et godt team bag mig, så selvfølgelig blev den helt som jeg drømte om (omend den kostede et par søvnløse nætter engang imellem… ville så gerne at den lykkedes!). Denne kjole bliver virkelig mit ultimative item fremover. Farven er valgt udfra, at den skal gå både til et lysere forår og mørkt efterår, og så skal den se godt ud på alle hudtyper og hårfarver, så man kan få en fantastisk styling -og så er den en personlig favoritnuance. Jeg selv ville nok foretrække rhodineret sølv og bærfarvede læber til, sådan bliver mit nytår i hvert fald, men den er åben for fortolkning.

Meget sjovt havde Beyonce en pailletdragt på i præcis samme nuance, da hun gæstede Danmark sidst. Der var kjolen allerede sat i produktion, og ih det kriblede i fingrene for at skrive om det ;)

ll4556

I ved jeg er en pige der går op i pailletter, og disse er i top-kvalitet, helt tætte… det er altså vigtigt, ha ha ;) Og det bedste? Den kommer til at koste 1000,- det er en rigtig fin pris for custommade pailletter.

Ooooog, den fåes da også i en nederdel:

ll4555

Den tror jeg, at jeg hopper i sammen med en strik i morgen til eventet i Aalborg… ses vi??

The sequin dress and skirt I have designed for my Envii collection and named after Marc Bolan -My glam style icon! For sale online from Friday!

53 kommentarer

  • Hooooold nu kæft, den er flot! Al mulig respekt til dig for din passion, dit håndværk og (sidst men ikke mindst) din evne til at få al hverdagslogistikken til at gå op, så du kan få udlevet denne drøm.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uuuuj! Så flot og fin. mere er der ikke at sige :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den flot…. og så fedt, at du valgte at lave den i blå… elsker den allerede!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Høg Holst

    wow hvor er den flot – eller de er flotte- det er ret godt gået. Sender du link til hvor de kan købes fredag?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvor er den LÆKKER Camille!!
    Kollektionen ser så cool ud.
    Måske det er den kjole jeg skal fejre nytår på toppen af Bangkok i? Det kunne da være ret sejt, kunne det ikke?
    Knus Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jaaa Louise, det ville den da være perfekt til. Den matcher en nytårshimmel perfekt :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Smukt :-) hvad kommer nederdelen til at koste?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh den er fantastisk Camille – din stil kogt ned i et enkelt item!
    Hvilken størrelse har du selv på?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak skal du have Lisbeth, det har du egentlig emget ret i. Jeg har en tight fotoprøve på, men ellers bare en normal s :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med den fantastiske kjole. Det første billede er så smukt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Så sejt! Den er ski** flot! Så genneført :) Og hvor er du lækker i den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den fed.. Glæder mig til at se det hele imorgen. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stinne

    Hvor er den lækker! Kommer kollektionen til salg i Aarhus? Jeg beklager, hvis du allerede har besvaret spørgsmålet tidligere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Q

    perfect for the party season!

    http://www.myclayexperience.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Begge items ser virkelig lækre ud :) Jeg er hvert fald vild med dem :) Jeg tror dog at jeg ville starte med at ryge på nederdelen da jeg mangler sådan en :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nederdelen vil man måske også få brugt lidt mere, da den også går med en strik til en mere casual fest, men kjolen er bare for vild, ha ha :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt vild med både kjole og nederdel!
    Ombre-effekt i pailletter.. Wauw, det er smukt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Den er indbegrebet af glamour Camille! Virkelig cool. Glæder mig til at se den, og nederdelen, i din styling, du inspirerer altid til nogle lidt modigere sammensætninger.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Topnice, hvis jeg ellers kunne lide pailletter. Jeg er jo som du ved, IKKE pailletpige i modsætning til dig, men jeg synes godt nok den er fin. Og dejligt, du har lavet den i blå og ikke sort, sort, sort. Står så fint til dit hår. Good job, fru Camille!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • 1000 tak skal du have fru Beam -og nej, alt for oplagt (og almindeligt) at lave den i sort :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er fandme flot!! Det er så fedt at se at du ikke går på kompromis med noget – hverken design eller håndværk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak Laura. Nej apropos, så er to styles røget ud af min kollektion her lige inden lancering, da kvaliteten simpelthen ikke var god nok!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arh men for pokker de er pæne, begge items.
    Men hvad er materialet – altså, er stoffet fast eller stræk?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hmm, en blandig. Nok mest fast, men den kan godt give sig lidt. Dog skal den, efter min mening, være en smule fast, så den hjælper til at holde alt pænt på plads i sådan en stram sag ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Jeg er egentlig slet ikke til pailletter, men den der kjole er alligevel noget af det smukkeste, jeg længe har set!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold nu kaje hvor ser du bare drøngodt ud på det billede! Alene dét gav mig lyst til at købe den (:
    Er simpelthen vild med, hvor meget du har tænkt over alle detaljerne i dine designs – ikke bare her, men også alt det andet. Jeg har endnu mere lyst til at købe det hele, fordi jeg ved der ligger dybe tanker og personlige historier bag (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak skal du have Lisbeth. Og ja, der går virkelig mange tanker til mine projekter. Det er bare lidt noget andet når man lægger ansigt og navn til, og ikke har et brand at kunne gemme sig bag. Jeg skal kunne møde hver og en af jer på gaden, og så skal I være glade for jeres køb :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den bliver jeg SÅ meget nødt til at eje – den er helt fantastisk! :) Jeg kommer til at bestille den over nettet, så derfor vil jeg gerne høre, hvordan den er i størrelsen? Hvilken størrelse har du den i?

    /Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ih, havde ellers håbet på at se dig :) Jeg har den i s. Den er ikke mega stretchy (som jeg skrev før, så kan jeg personligt bedst lide, når en kjole som denne strammer de rigtige steder, ha ha), så hvis du f.eks. ved at du skal bevæge sig meget (vi taler armene over hovedet og store skridt, ha ha), har ekstra storm barm el. lign. og er imellem to str. så ville jeg gå for den største, men ellers er den helt normal i str.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg havde virkelig også håbet, at jeg kunne komme til eventet i Aalborg imorgen. Det kunne være så fedt, men jeg kan simpelthen ikke få det til at passe ind med arbejde :( Øv. Men jeg håber, at vi ses en anden gang :)
      Fedt. Jeg tror, jeg prøver at bestille den i en størrelse større end din på fredag så, og så håber jeg, at den passer :)

      /Stine

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisette

    Amen som du kan se Camille, så er din fantastiske kollektion faldet i rigtig god jord,
    så selvfølgelig hører der en masse ros til!

    Jeg har allerede bestemt mig for, at skal have din sølv nederdel og måske også denne nederdel, det er nemlig rigtig svært at finde en lækker palliet-nederdel, uden at den kommer til at se billig ud. Men det har du i hvert fald kommet udover!
    Det er virkelig inspirerende at følge din blog, men desværre ikke godt på pengepungen. Det er i sådan en situation hvor jeg ville ønske, at jeg var placeret i jydeland, i stedet for lol-land, så man kunne komme og rent faktisk se hvor lækre de nye ting er, især før mange andre ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for din meget søde kommentar Lisette! Jeg er sikker på, at begge mine nederdele får et helt fantastisk liv hjemme hos dig :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Hold kæft hvor er den dødflot! Et gennemført og personligt take på din stramme grønne pallietkjole, som jeg har savlet over, siden du viste den på bloggen først gang. Denne er bare meget smukkere! Hvis min mave var lige så flad som din, havde jeg købt den med det samme. Men det er den desværre ikke. Jeg ved godt, det måske ikke ville ramme din personlige blogstil så godt, da det ikke et problem du har, men da jeg virkelig beundrer din tøjstil, kunne det være fedt, hvis du lavede et indlæg med festkjoler, der også sidder godt på slanke piger med bløde bildæk… der snart burde hoppe i noget andet end pencilskirts med peplum (den trend må aldrig stoppe!!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak Laura. Jeg viste faktisk en kjole forleden i navy som var meget kort og så med empire-cut? Synes den ville være smuk til lige præcis piger med bløde mavser -og dem er der i øvrigt ikke noget galt med, det har jeg sgu også selv i perioder hvis jeg kommer til at give den lidt for meget gas ;) Dog er Spanx (og det der ligner) noget af en gave (hvis man lige sluger sin stolthed mens man tager det på, ha ha, heldigvis glemmer man det hurtigt), det kan jeg godt finde på at hoppe i,l hvis det liiiige er en af de perioder, ha ha ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susse

    Mit hjerte smelter langsomt… Guuuuud hvor jeg forbander min fede krop langt væk!!! Hvis ikke det var så forbandet usundt, var jeg gået på sultekur, så jeg kunne passe den kjole. Den er jo fantastisk!

    Øv altså…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er virkelig flot! Wow. Er vil med den fader over i sort :)

    //Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

    Jeg elsker også ombre-effekten (ligesom alle de andre piger her!).

    …og så tænkte jeg lige på hvor de fine støvler med blå hæl kommer fra? …. jeg må have været på en anden planet da du skrev om dem?! ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Secondhand Krystal Glas