Minimalistisk Juledekoration

Om at få opfyldt en drøm…

På vej hjem fra Kbh i går, gik vi lige forbi Pilestræde, og jeg snuppede lige disse billeder til jer (og min mor, ha ha). Det er noget af det mest surrealistiske jeg nogensinde har oplevet. At gå forbi sådan en lækker shop, og så står ens eget design (og en selv, ahem) udstillet i vinduet. I øvrigt også på onlineshoppen, får et helt chok når jeg går derind ;D

ll4567

Den havde jeg på ingen måder set komme, da jeg for 5½ år siden sad og besluttede mig for det blognavn. Ikke der hvor man tænker, at det kommer til at være i nakken på en tøjkollektion! Det er helt vildt.

Det var egentlig ikke en drøm jeg vidste jeg havde for alvor, før jeg pludselig stod der i går. Jeg ved godt det lyder helt underligt, men pludselig faldt det hele bare på plads. Lige der. I min gamle favorit ParisTexas tidligere lokaler.

Og en kæmpe tak for jeres varme modtagelse af det, og for I lader mig dele dette eventyr med jer! I ved jeg ikke kunne have gjort det uden jer :)

ll4568

ll4566

Sølvsættet er blevet en personlig favorit, det der med komfort og glam er lige mig ;)

Og så vil jeg i øvrigt lige minde jer om rabatkoden til ASOS på de 20% i dag: 20EXTRA lige her (affiliate link). Den kan kun bruges én gang, så husk at få det hele med. Jeg sidder nemlig selv og er ved at shoppe de sidste julegaver ;)

It’s so surreal to finally see my designs in a store. I never ever thought that would happen to me, and I’m so happy and grateful that you have been so supportive about the project.

11 kommentarer

  • Guld.log

    Tillykke :) Det er rigtig godt gået :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan helt sikkert være stolt af dig selv! Nu har jeg de sidste par dage stenet en masse Project Runway (I know…), og jeg har aldrig tænkt over hvor meget det betyder for designeren bag, at få vist sit tøj frem. Jeg tænker bare “Hey, lækkert tøj, det må jeg købe”. Agtigt. Anyways, det jeg vil sige er – way to go, girl!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ha ha, hvor godt, og du har helt ret, det betyder virkelig mere end man skulle tro :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlise

    WOW!
    The blue dress is unbelievable, so gorgeous!
    I’ll definitely dream about that dress tonight, the gray is also amazing!
    Congratulations Camille, you’re very talented, you deserve all this success and I hope to wear one of your creations someday! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke :)
    Nu har du jo været en travl dame på det sidste, så jeg ved ikke om du har opdaget “Normal” i Slotsgade. De sælger vildt billig hudpleje og rengøringsmidler, herunder den der creme du før har beskrevet E45 til 29 kr. Nu har jeg købt den og er spændt på at se om den er så god som du siger :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er dybt imponeret over dit talent:-).
    Jeg var din event i torsdags og jeg endte med at købe 3 af dine ting.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Krøger

    1000 gange tillykke Camille! Hvor er det sejt, og hvor er du dygtig. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Minimalistisk Juledekoration