Mønstrede kjoler

Vidundercreme til skadet/eksem hud

 photo ll6217_zpsgevwbjxu.jpg

Jeg er nødt til at dele min erfaring med denne fantastiske Cicabio creme med jer. Jeg har jo tidligere flere gange skrevet om, at min hud er ret sart, og især nu her hvor vejret bliver mere vådt og koldt, slår den ofte ud med tørre pletter, som kan blive til eksem. Også selvom jeg prøver at være god med diverse olier og pleje.

Denne creme har virkelig reddet mig hud her på det seneste. Det er store ord, men de er ærlige. Fra at have røde, kløende pletter ved håndleddet, gik der under et døgn før de var reduceret til lysebrune pletter der ikke klør, og hvor dag bliver de mere og mere usynlige. Alene det at kløen forsvandt nærmest med det samme var rigeligt i sig selv.

Når jeg får det varmt (lidt svært at undgå i denne tid, hvor vejret svinger så meget), så kan jeg sagtens begynde at klø igen, men det bliver ikke til eksem takket været cremen, og kløen enten forsvinder eller reduceres kraftigt når jeg smører cremen på (takket være ingrediensen Antalgicine, som Bioderma åbenbart har patent på). Synes ellers tit, at huden bare klør endnu mere hvis jeg smører olie eller creme på, og det er jo ikke til at holde ud!

Lægens svar plejer at være en dum hormoncreme, som tager kløe og eksem med det samme, men som i virkeligheden gør ondt værre. Cremen her er selvfølgelig uden hormoner, og kan købes i håndkøb (ca. 100,- på apoteket). Der er en smule kobber og zink i, så den virker anti-bakteriel, så skulle man have fået kradset hul på huden, så beskytter cremen. Det gælder i øvrigt også hvis man har et lille sår, hvor den kan hjælpe til at få huden til at hele pænt. Prøvede den på begge unger, og deres sår helede så fint (Sixten havde et i ansigtet, og det ville virkelig være synd hvis der kom et ar).

I kan selv læse om den lige her. Synes det er så svært at finde gode produkter til sart hud, har selv prøvet en hel del, så ved hvor fustrerende det kan være -Derfor får I lige tippet herfra (og så fik jeg da vist også udleveret min hud ret voldsomt, men hellere være ærlig, og at det så kan hjælpe bare én derude bag skærmen).

5 kommentarer

  • Julie

    Kan man bruge den til et barn på 1 år? Min datter har børneeksem og tænker den måske kunne benyttes for st undgå hormoncremer?
    Hilsen Julie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Det ville jeg helt sikkert prøve. Ligemeget hvad bør den da være bedre end en hormoncreme!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den lyder da mega god, den må jeg have fat i her til vinter!
    Tak for tippet ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Lyder som en creme, der skal prøves :-)
    Du skrev i dit indlæg om MK-olie, at du ville prøve W-olien. Kunne du evt. give en anmeldelse af den. Overveje at prøve den :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Jeps, den var desværre udsolgt, så må vente til den er på lager igen :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mønstrede kjoler