Mit ultimative rejseoutfit

The Look of You

Reklame: Indlægget er sponsoreret af PANDORA.

Det er næsten blevet en hel tradition, at jeg teamer op med PANDORA her i efteråret og til jul, og i år er ingen undtagelse. Jeg har takket ja til at være en del af “The Look of You” kampagnen, hvor jeg har udvalgt et par favoritter fra den nye “PANDORA Rose kollektion, som jeg synes passer til mig og min stil. Generelt er jeg super glad for “PANDORA Rose” farven, den har næsten lyserøde undertoner, og det går så fint til min hudtone og tunge, grå vinterstrik. For mig er denne nuance det perfekte alternativ til guld, som jeg sjældent føler mig specielt tilpas i.

ll6993

Jeg har valgt et enkelt, let og klassisk armbånd, som har fået en PANDORA Rose lås, og så et enkelt charm fyldt med masser af kærlighed i form af små hjerter. Ingen sten eller anden pynt, bare meget enkelt og ærligt. Det tiltaler mig rigtig meget, og synes det passer godt til min stil.

ll6990

ll6989Jeg havde det med i Paris, da jeg lige nåede at hente det på posthuset ingen afgang. Det passede bare perfekt til byens romantiske atmosfære, og al den kærlighed jeg konstant var omgivet af. Det er virkelig en force PANDORA smykkerne har. De er perfekte til at lagre minder, fordi de er så personlige ud fra de smykkevalg man tager. Der er jo et utal af kombinationer, så muligheden for at skabe noget privat og unikt er stor. Der er faktisk også et Eiffeltårn som charm til armbåndet (selvfølgelig!). Det må på ønskelisten til jul (fra ungerne måske), det kunne være lidt hyggeligt.

ll6992

Jeg har også udvalgt et vedhæng med fjer. Er vild med kombinationen af det typisk lidt boho-agtige motiv, men i en rå og enkel metaludgave med pixi små sten der som små nitter glimter når de fanger lyset. Til en blød, grå cashmerestrik kommer det til at ligge florlet og fint til vinter, virkelig lækkert!

ll6991

Jeg synes det fungerer helt perfekt med bærrøde læber, sart vinterhud, minimal øjenmakeup og så en basic strik. Så får det lov til at få fuld fokus, og understrege det sarte i looket.

ll6994

Jeg har brug for nogle lækre detaljer i mine ofte enkle og monokrome outfits. Noget der understreger hvilken stilretning jeg kanaliserer, og her er smykker en vigtig ingrediens, især dem der viser stykker af min personlighed. Vedhænget kunne faktisk også være utroligt smukt i en meget lang kæde, og så lade det hænge ned på en bar ryg i en smuk kjole. Et helt andet udtryk, som understreger den vintage-agtige feel vedhænget også har. Elsker ting der kan styles på mange måder, alt afhængig af personlighed, stil -og humør!

1 kommentar

  • Sviatlana

    Lyserøde undertoner er perfekt nuance til unikt simpel charm, føles kærlighed. Herligt stil.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mit ultimative rejseoutfit