Flashback Friday - Old hair, Old body...

Nogen viser kager…

Andre viser koncertbilletter! Mad aner jeg desværre intet om, men koncerter og musik -dét er til gengæld mig :D Så bær lige over med mig et øjeblik, mens jeg står herhjemme og laver sejrsdans over, at det i går lykkedes os at få billetter til den allerede udsolgte Queens of the Stone Age koncert på Vega (den blev seriøst udsolgt på ét kvarter!). Det bliver magisk. Kæmpe band på lille spillested, hvor de fremfører deres debutalbum i dets fulde længde. I øvrigt en tendens jeg synes er super fed, og man ser mere og mere. Bl.a. fremførte The Flaming Lips deres populære album “The Soft Bulletin” i London fornyligt, og sidste år (og uden sammenligning i øvrigt) spillede Figurines mesterværket “Skeleton” på Voxhall. Mere af den slags, tak!!

Jeg har tidligere skrevet om min begejstring for QOTSA og deres forsanger Josh Homme aka. The Red Elvis, meeen det tåler da lidt gentagelse, sådan en lørdag formiddag:

Ahh, cool start på weekenden!!

Og ok ok, for der ikke går for meget musiknørd i den, så så jeg også at Samsøe har lagt backstagevideon fra deres SS11 shoot op. Den er faktisk ret cool, så hvis du er mere til fashion behind the scenes end rock, så tjek den ud:

Got ticket for the sold out QOTSA concert in Copenhagen in May, wuhuu!! Can’t wait. Aaaand if you’re more into fashion behind the scenes than rock, you should check out Samsøe’s SS11 shoot above :)

10 kommentarer

  • Ditte

    SNYD

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ejjjjjjjjj hvorfor vidste jeg ikke det! Kunne græde :-(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Du viser da også kager :) Du har vist cupcakes bagt sammen med din datter, har du nemlig! Håber det bliver en god koncert. Man burde klart gå til flere koncerter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne: Gaffa.dk er altid din ven :)

    Hanne: Ha ha ha, synes du det var den vilde succes? :D Det var vist mere klam end nam, nope, det lader jeg de gode medbloggere om, dem kan jeg altså ikke hamle op med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes det er dejligt at du viser koncertbilletter!! Går og fifler lidt med et appendiks til dine gode ‘Råd til en ny modeblogger’ og ét af dem er netop: Vis dét der interesserer DIG og find din egen niche. Og har netop dig/musik som et eksempel på noget, jeg synes er rigtig fint og interessant. Og det kunne jo være alle mulige andre kombinationer, det vigtigste er nok bare at man blogger om det man kan lide/interesserer sig for/er god til :)
    Synes det er rigtig dejligt at læse/høre dine musikindlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak Emily, og du har jo helt ret! Mine sorry undskyldninger for kager kan jo på ingen måder hamle op med ISÆR dine, så vil aldrig gøre noget halvt, når I nu er så mange gode derude. Altså jeg laver jo mad, og bager jo også kager af og til, men de tåler ikke rigtig opmærksomhed fra omverden, det er der vist bare ;) Men musik er jeg jo tilgengæld super passioneret omkring, omend det altså er lidt åndssvagt at vise koncertbilletter -jeg er bare så glad jo :D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dot

    Nu bliver jeg lidt misundelig…Forresten, din bebs er jo så 2 mdr gammel, hvordan kringler du den? Jeg tænker m amning osv…
    Mvh Dot.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Vi tager toget sent søndag eftermiddag, og retur igen efter koncerten, mens han bliver passet hos min mor. Så får han enten udpumpet mælk (yum yum, ha ha) eller erstatning i de timer jeg så ikke er der :) Det er jo ikke så længe, så tror det bliver rigtigt fint, og glæder mig allerede til en rigtig kærestetur.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ejjj – er slet ikk misundelig! Ville virkelig gerne over at høre dem – men det passer bare så dårligt! Misunder dig virkelig når det kommer til at få fat i fede koncert billetter – du er jo for vild til det. Det må du meget gerne lære mig:)

    SMil Ditte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mie

    Samsøe samsøe: Hvad sker der med usa tema?? hmmm ikke lige mig.
    Tilgengæld skal jeg til samme koncert og glææææddeerrr mig!!
    God fornøjelse;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Old hair, Old body...