Wanted Wednesday

H&M FAA Pre-invites

Jeg blev for noget tid siden spurgt, om jeg ville hjælpe H&M med at gøre opmærksom på deres Fashion Against Aids kollektion, der rammer ca. 300 Dividedbutikker d. 26/4. Det ville jeg selvfølgelig gerne, da 25% af salget går direkte til forebyggelse og bekæmpelse af AIDS/HIV, gennem forskellige organisationer.

Jeg repræsenterer “Mexico” kollektionen i Danmark, som I ser noget af ovenover. Det betyder, at jeg får den kollektion + får mulighed for at give den til en af jer også -men det skal jeg nok skrive mere om senere, når vi kommer lidt tættere på.

Lige nu har jeg nemlig mulighed for at invitere 40 af jer ind på kampagnesitet, før det officielt åbner d. 5/4! Og når I først er inde, har I mulighed for at invitere jeres venner, hvis I har lyst. I kan ikke shoppe dog, men opleve det interaktive univers, uploade/se billeder osv.

Hvis I er interesserede, så læg en kommentar til indlægget her, men husk at skrive korrekt email i feltet, ellers kan jeg ikke sende koden. Deførste 40 får en kode tilsendt -så vær sikker på, at mailadressen er korrekt (det er kun mig der kan se den, hvis I skriver den i feltet).

I’ve been chosen to represent the H&M FAA collection “Mexico” in Denmark, and I’ve got some pre-invites for the campain site, sorry, only for Danish readers :)

64 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday