Envii by Clamour 4 Glamour sale!

Femilet Pyjamas

 photo ll5775_zpssr8mquwo.jpg

Jeg lovede jer en tilbagemelding ang. pyjamas-jagten, og pt. er jeg endt med denne rosastribede sag fra Femilet. Den hedder “Dietrich”, omend jeg ikke er sikker på, at det var en den kære Marlene ville iføre sig ;) Jeg er ikke sådan helt oppe at ringe over den, men synes egentlig den er ok. Materialet er dejligt blødt, og mønsteret og farverne er rolige -det er en god ting! Skjorten var lidt lang (da det vist egentlig er en kjole), men i mellemtiden har jeg vasket sættet ved 60 grader og tørretumblet det, og det gjorde heldigvis skjorten en anelse kortere (og blødere). Jeg ville gerne vise jer det på, men det må jeg lige skylde til en anden gang -forhåbentligt snart!

Det ser dog ud til også at være væk online, i hvert fald hos Femilet, der er nogle få skjorter tilbage her, hvor jeg handlede, men det ser ud til at jeg fik de sidste shorts.

De lyserøde slippers fra Ugg Australia er desværre ikke mine, men min datters. Synes bare de passede perfekt til, og så må jeg jo selv ønske mig et par ;)

I’ve ended up with this pajama from Femilet -for now. Still on the hun for the perfect one though.

2 kommentarer

  • Den ser godt nok meget pænere ud på dit billede end det produktbillede der er på den hjemmeside du bestilte den på!
    Nu er jeg også helt fristet af en rigtig pyjamas. Her er det bare tilfældig t-shirt parret med et par lange natbukser – knap så stilet ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Det er jo det vi bloggere kan, aj ha ha ;) Men ja, en pyjamas er faktisk ret god -altså hvis man bare kan finde en ;P

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Envii by Clamour 4 Glamour sale!