Gyldne julesmykker

Glædelig jul!!

ll6524

Så sænkede julefreden sig også herhjemme. Vi har haft en skøn aften med nærmeste familie, der er blevet spist (alt for meget, min mor laver de vildeste brunede kartofler!), sunget, danset (lidt modvilligt…), og der er blevet givet og modtaget gaver.

Ungerne er nu endelig i seng, efter vi måtte give fortabt på at få samlet alle gaverne. Faktisk kom Filuca selv og bad om at komme i seng!

Nu er der hældt lidt vin op i glasset, fundet lidt kiks og ost (nu er der jo lige plads til liiidt mere), og så skal vi bare lige sidde og fordøje aftenen i tosomhed, med blæsten hamrende mod vinduerne (og adgang til store dele af Beatles’ bagkatalog på Apple Music, endelig!!).

ll6525

Det var jo Sirius’ første juleaften, og derfor er sådan en aften bare ekstra særlig. Han tog det rigtig flot, også selvom sengetiden skred med over 3 timer! Apropos Sirius, så er der kommet lidt liv i Regnbuen igen :)

Håber også I har haft en god aften, og er klar på et par juledage mere. Her er der planer resten af juledagene, men heldigvis i et tempo så vi kan følge med :)

Glædelig jul søde læsere :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Gyldne julesmykker