Ungernes jakker sommer/vinter

The Pandora Tour

Indlægget er sponsoreret af Pandora.

På næste søndag d. 8 maj er det jo “Mors dag”. En dag jeg altid personligt ser meget frem til, og ungerne ligeså. De glæder sig til at kunne overraske mig, og jeg nyder at tage imod! Desuden har jeg jo også min egen mor, som også altid får et besøg og en eller anden overraskelse.

Jeg har desværre ikke længere min mormor. Det har jeg ikke haft i mange år. Jeg tror faktisk ikke at der går en dag uden jeg tænker på hende, på en eller anden måde. Jeg ville sådan have ønsket at hun havde nået at se mig blive student (jeg gik i 2. g da hun døde), eller endnu bedre, have mødt mine tre dejlige unger, som jeg ved hun villet have elsket meget højt.

ll6742

Hun nåede aldrig at finde ud af, at jeg endte med at blive lærer. Hun nåede aldrig at se mig blive voksen, og selv være nogens mor, og sådan en dag som “Mors dag”, så tænker jeg altid ekstra på hende. Hun har virkelig betydet meget for selvfølgelig især min barndom, men har også haft en del indflydelse på, hvordan jeg er blevet som voksen. Jeg husker stadig hendes smittende, høje grin. Hun var virkelig unik <3

Pandora, som jeg jo tidligere har arbejdet en del sammen med, har taget et super initiativ. Netop d. 8. maj arrangerer de et cykelløb for kassecykler, hvor man har mulighed for at give en helt særlig kvinde i ens liv en cykeltur rundt i de københavnske gader -Selvfølgelig afskærmet fra biler og busser.

Det hele begynder og slutter i Østre anlæg, hvor der vil være god stemning, musik, overraskelser og mulighed for at medbringe eller bestille frokost. Man kan medbringe sin egen cykel, eller leje en på dagen.

Det koster kun 75,- pr. team (cyklist og passager i kassecykel), og så ganger Pandora beløbet med 10, og donerer kassecykler til institutioner og klubber der arbejder med børn (man kan i øvrigt ansøge her). Så udover at hylde de specielle og unikke kvinder i ens liv med en oplevelse, så giver man også børn muligheder for endnu flere oplevelser i naturen. Det er altså god karma :)

Billetter købes her.

Det handler selvfølgelig ikke om at komme først, men om at have en skøn dag. Der er bl.a. præmie for den bedst stylede cykel, og det bedste øjeblik delt på #thePANDORAtour.

ll6743

Jeg kan jo selvfølgelig ikke tage min mormor med, men var jeg i Kbh den dag (har prioriteret at være hjemme sammen med alle mine unger), så havde jeg taget Filuca med i cyklen. Vi har jo en kassecykel herhjemme, og hun elsker virkelig når hun en sjælden gang får lov til at sidde i den. En tur rundt i de historiske gader i Kbh i sådan en cykel ville være guld værd for hende!

ll6741

Hun er, og bliver, jo min eneste datter, så hun betyder selvsagt også noget ganske særligt og er helt unik for mig.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ungernes jakker sommer/vinter