Så er GOT i gang!

Wanted Wednesday – Midseason sale edition ;)

Indlægget indeholder affiliate links.

Denne onsdags ønsker er centreret omkring et af de såkaldte “mid season sales”. Boozt har nemlig sat gang i deres udsalg i dag (de går helt amok for tiden!), og da det er en af de webshops jeg selv shopper mest i (både til mig selv og ungerne, de har nogle af de bedste rabatter!), har jeg kig på en del ting allerede -som selvfølgelig er med på udsalget.

Til basisgarderoben hele året rundt har jeg kig på flgl. sager:

ll6736

Nu er Carin Wester jo nok snart desværre fortid, så ville elske at eje denne udgave af den ultra populære “Reva” jakke. Lidt Chanel møder hippie, I like!

Batik bliver det helt store, og jeg må indrømme, at jeg ikke er ubetinget fan -omend jeg også sagtens kan se det fede i det på nogle styles og i bestemte farver. Denne langærmede tee er en skøn nyfortoklning af den klassiske stribede langærmede, som jeg jo har i et utal af udgaver eferhånden, samtidig med at den har batik-referencer.

Jeans’ene har en lækker farve, og sliddet passer perfekt til resten af looket.

T-shirten i sort med draperet effekt er et godt alternativ til en alm. t-shirt, og lidt mere rock n’ roll ;)

Halstørklædet er en moderne klassiker, og man kan jo lige så godt købe sådan en sag her med rabat og bruge det som sjal hele sommeren.

Støvlerne tager forskud på cowboystøvle-tendensen, dog uden at gå all-in. En mere enkel og klassisk fortolkning, som kan bruges i mange sæsoner.

 

Derudover har jeg også kig på noget mere sommer-let:

ll6737

Halstørklædet er egentlig det samme som det navy, men kan altså ikke stå for det i denne mintgrønne nuance. Perfekt til kolde sommeraftener!

T-shirten har nogle super fine syninger, der gør den lidt mere speciel end. alm. basis. Den fås i et utal af farver, som også er vildt fine.

Nederdelen er et godt alternativ til de draperede klassikere fra bl.a. Alexander Wang.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har bragt et billede af en style bagfra, men med dette jumpsuit var jeg nødt til at gøre en undtagelse. Det er også flot foran, men hvor er det altså lækkert med de små knapper i ryggen! Perfekt alternativ til en kjole til sommerfesterne.

Espadrillerne har den fineste farve til sommerfusser.

 

Og så er jeg faktisk også slemt fristet af Gannis dynefrakke, men den bliver (forhåbentlig) først aktuel til næste vinter igen -men der er den jo nok ikke på tilbud ;) Desuden er min blomstrede kimono også nedsat :)

1 kommentar

  • Carina

    Jeg er VILD med alle de ting, du har sat fundet til basisgarderoben året rundt. Særligt dén jakke – hvor er den FED!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Så er GOT i gang!