Mere sommerlyserød

Feriestatus

ll4053

Uh, jeg må indrømme at ferien sætter sine spor. Jeg får slet ikke opdateret så meget som jeg plejer, men det er egentlig også meget rart med lidt off-time. Bloggen er faktisk blevet 8 år nu (18/7- 08), crazy! Måske også meget rart med en reminder om, at det ikke er den der styrer mit liv, men omvendt ;) Jeg ved I er nogle, en fantastisk del, der har været med alle 8 år, eller tæt på, og det er vildt at tænke på hvor godt I kender mig (og jeg kender en del af jer, i hvert fald jer der lægger kommentarer her og på IG, og som jeg har været heldig at møde live). I har måske kendt mig længere end mine to sidste børn har! Jeg er totalt blown away ift. hvor mange fantastiske mennesker der har krydset min vej pga. bloggen. Jeg er så taknemmelig for hver eneste en af jer <3

Jeg vender selvfølgelig stærkt tilbage med indlæg når hverdagen melder sin ankomst (om en uge, waaaa!). Lige nu får jeg det meste ud af ferien med mand og børn, god mad, vin, spil og masser af omrokering! Børnene har fået deres egne værelser, og mit fantastiske walk-in closet er historie. Det er blevet til soveværelse, og strategiske skabe er i stedet placeret rundt omkring. Jeg sammenligner det lidt med, at hvis nu min mand havde et værelse kun til togbaner (ikke at det er hans interesse overhovedet!), så ville det jo være fråds, når de to drenge så skulle dele værelse. Det samme med mit tøj. Man kan jo ikke have et værelse til tøj, hvis de to drenge havde brug for deres egne værelser. Ideen om to drenge på et værelse var fin, men det fungerede bare ikke i praksis for os. Så nu har Filuca fået et stort værelse hvor hun kan have alle veninderne til at hygge og overnatning. Sixten har fået et rigtigt gamer-værelse, og Sirius har fået et værelse hvor man må lege vildt.

Mange har spurgt mig, hvad filan man så gør, når en større garderobe ikke er en mulighed. Man lejer et depotrum, og placerer hhv. sit sommer- eller vintertøj der. Det føles faktisk rigtig rart at få ting ud af huset som man ikke bruger, men man alligevel ikke helt kan undvære ;)

Og ja, så skal vi så bare have ryddet ud i alle de ting vi egentlig ikke har brug for, men alligevel ikke kan smides ud…Stille og roligt ;)

I øvrigt, jeg er blevet spurgt meget til Pokemon GO, og hvor hyggeligt at mange af jer spiller! Jeg svarer lige helt generelt, at jeps, jeg har fået min yndlings Snorlax (se hans stats på Insta, han er gooooood). Jeg er level 21 (snart 22) og Team Valor.

3 kommentarer

  • Sanne

    Kommer der ikke billeder af værelserne på bloggen?:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Er også nysgerrig efter at se værelserne. Og fatter ikke en bjælde af hvad du skriver om pokemon ;-) ynglings snorlax…? Har fået blot fanget intro fyren og samlet lidt bolde…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susse

    Tillykke med de 8 år :) jeg er jo en af de gamle, men dog ikke den hovedløse tid og jeg elsker stadig din blog. Er fuldt tilfreds med der er færre indlæg for der læses altså mindre i sommerferien, til trods for dårligere vejr igen, haha. Snyyyyd med snorlax. Her har vi netop fanget pikachu, to gange, og min søn er ovenud lykkelig!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mere sommerlyserød