3 udsalgsfund fra Zara

Pokeball-stribet jumpsuit og Pokemon Go

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll6880

Det gode ved, at “Pokemon Go” er blevet lanceret er, at jeg nu nemt kan få min familie med ud at gå ture, og tage fine billeder til bloggen! Og ok, jeg spiller det faktisk også selv… Jeg synes det er ret sjovt, i hvert fald når ikke serverne er nede (og det er de desværre alt for tit). Jeg går efter at få en “Snorlax”, men indtil videre ingen held ;) Det er så nemt at læne sig tilbage og mene, at det er noget pjat og latterligt at falde for hypen. Men jeg vil sige, at der er altså noget om det, det ER sjovt! Og jeg elsker at se så mange gå sammen to eller flere med telefonerne fremme, tydeligvis opslugt af spillet og samtalen omkring det. Selvfølgelig er der noget opdragelse i det. Ingen ved deres fulde fem tager jo deres telefon frem og spiller det på upassende tidspunkter som f.eks. ved et besøg i Auschwitz, som har været nævnt som et såkaldt “Pokestop” (og som jeg er ret sikker på, at de sletter manuelt ret snart). Hvis spillet kan bidrage til en snak om etik og moral ved brug af mobiltelefoner, så synes jeg det er helt perfekt og meget kærkomment. “Harry Potter” fik især de unge drenge til at læse, “Pokemon Go” fik dem ud at gå lange ture i naturen -Hvem kan dog kaste had på det?? Allerede nu er min mand og jeg faldet i snak med en masse mennesker man ellers ikke lige ville stoppe op og tale med, alt fra gamer-drenge til en OL-atlet. Det er da totalt hyggeligt! Så ja, har I ikke prøvet det endnu, så giv det et forsøg, det kan jo være I også ender op med at kunne lide det :)

ll6881

Nå, men jeg var i øvrigt iført et nyt jumpsuit i klassiske “Pokeball” farver (rød/hvid/sort), ha ha ok jeg stopper nu ;) Eller bolchestribet om man vil, fra Traffic People, nedsat her. Derudover cardigan fra Style Butler, nedsat i gråbrun her, tørklæde fra Louis Vuitton og sandaler fra Ca’Shott nedsat her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

3 udsalgsfund fra Zara