MJ Rygsækken

Flashback Friday – September 2012

ll27751 ll2794 ll2803 ll2815 ll2833 ll2840 ll2873 ll2880 ll2894

Nu har vi jo godt nok oktober, men glemte at lave et septemberfashback i sidste måned, så nu får I altså et. Valget er faldet på 2012, hvor jeg haar udvalgt mine favoritoutfits. Mange af tingene har jeg endnu, men de er i kasser i mit depotrum. Ude af øje ude af sind, men jeg må altså snart få byttet lidt rundt på tingene kan jeg se.

Jeg har sovet elendigt i nat (synes enten jeg har det alt for varmt eller for koldt i disse dage med skiftende vejr!), så weekenden er kærkommen! Vi skal have pakket de sidste flyttekasser ud efter vores værelsesskift, og jeg skal have styr på mit tøj i nye skabe og skuffer. Og så skal jeg have et godt glas vin, se nogle serier (pt. følger vi “Empire”, “Westworld” og “Stranger Things”), og nyde min familie (og sofaen!).

2 kommentarer

  • Helena

    Har du et depotrum?! Til tøj? Det er jo genialt! Men også et dilemma med ude af øje osv… I see! 😊
    Har vist ikke læst om værelsesbytte, måske jeg er bagud men I har vel ikke byttet jeres flotte soveværelse med et børneværelse? He he.

    Bruger du stadig sneaksne med læderbånd? Eller er de i depotet? Jeg har dem også menhar faktisk svært ved at style dem, er aldrig helt tilfreds med det samlede look, men jeg elsker skoene?!
    God weekend, sleep well.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Jeps, vi har et depotrum. Ikke kun til tøj, men der er en del af det derude. Det er synd at sætte det på loftet, så prøver at komme forbi en gang om måneden og bytte rundt på det i stedet :) Har lige skrevet lidt om værelsesbytteriet, for du er sikkert ikke den eneste :) Og ja, bruger dem stadig, men ikke så ofte som jeg helt sikkert burde! Sorte strømpebukser eller grå skinny jeans til?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

MJ Rygsækken