Juleferie <3

Familytime

ll7088

Min grønne dreng og min blå dreng. Når man har to børn af samme køn er det meget praktisk, at de har to forskellige yndlingsfarver, så det er nemt at kende forskel på legetøj og, nå ja, også bare tøj. Huer er vi især ellers gode til at bytte rundt på, og det er faktisk sket at Sixten er kommet afsted i en forkert jakke (det var så godt nok Filucas, de har alle 3 den jakke som Sixten har på på billedet). Da Sixten var lille troede han konsekvent, at alt der var grønt var hans -Det tror han egentlig stadig ;) Tror det er noget de har lært fra dagplejen, da hun giver ungerne bestemte farver til service, så de ikke nakker hinandens. Vi er i den forbindelse glade for, at valget ikke faldt på orange eller pink :)

Ferien har for alvor ramt vores lille-store familie, de sidste gaver er blevet pakket ind, og det alt for store og brede træ er blevet pyntet. Sig mig, hvordan kan det være, at træet altid ser mindre ud når man vælger det, men når det så først kommer hjem er det pludselig blevet gigantisk? Seriøst, min mand brugte en halv time på at hugge det til så det kunne komme ned i juletræsfoden (og det står skævt, men jeg nænner ikke at påpege det, ha ha). Filuca synes heldigvis det er verdens flotteste træ… Jeg er ikke nødvendigvis enig (det er hverken farvekoordineret, designet eller har mere end 3 ens ornamenter. Der er til gengæld fuld gas på farver og glimmer), men det er jo for ungernes skyld, så alt er godt ;)

Lige nu har vi søgt mod nord til rolig stemning, inden det for alvor går løs! Jeg glæder mig så meget til at ungerne får deres gaver, synes virkelig der er nogle gode af slagsen i år. Min mand og jeg har aftalt at give hinanden en billet til Northside, som jo koster pænt meget (Radiohead, The Kills og Frank Ocean, ja tak!), så kender min gave på forhånd. Men det er også ok, jeg ved jo den er adgangsbilletten til ikke bare masser af god musik, men også dejlige oplevelser med min kæreste. Og det betyder meget!

I morgen skal jeg løbe en tur på stranden og i spa, og så er jeg vist ved at være klar til at fejre julen!

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Juleferie <3