Minecraft-fødselsdag

Vestkysten <3

ll7192

Sådan en mandag hvor der er fuld knald på arbejdet hele dagen, skoldkopperne stortrives herhjemme, og sneen daler vådt og koldt, ja så kan man altså godt drømme sig tilbage til hvad der næsten er blevet vores andet hjem efterhånden. Vestkysten kan altså bare noget særligt. Lyset, vandet og ja selv blæsten har sin charme i den mere rå natur. Hvis ikke det var fordi vi bor så dejligt centralt i Aalborg, så kunne jeg nok godt overtales til at flytte længere ud mod kysten. Men nu nøjes vi med at være der i ferier og weekender når det lige passer ind, og behovet for en time out bliver for stort.

ll7189

Det giver i hvert fald mig en ro, her i weekenden inden det gik løs med stor fødselsdag og masser af glade børnestemmer ;)

ll7191

ll7190

Bedste øl i øvrigt når man er på de kanter. Den passer ligesom bare til blæst, sand og salt ;) Vi regner med at tilbringe en stor del af sommeren netop ved vestkysten, og jeg kan virkelig anbefale det. Selvom Danmark ikke er så stort, så er der simpelthen så mange fine steder som vi i hvert fald godt kunne blive endnu bedre til at bruge. Nu er jeg ikke lige surfer, men jeg overvejer faktisk at købe en eller anden våddragt så man kan begynde badesæsonen i havet noget tidligere! Det kunne være lidt lækkert og forfriskende.

ll7188

4 kommentarer

  • Nanna

    Hvor er din jakke fra? ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

    Jeg har tænkt på det mange gange over årene; har I et sommerhus eller lignende ved Vestkysten? Eller lejer I jer ind i noget?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Ja, mine forældre har som vi så låner :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Minecraft-fødselsdag