Fredagsfejring

Minecraft-fødselsdag

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Så er jeg vendt tilbage igen, nu med hele to syge børn! Weekenden er gået alt for hurtigt denne gang. Fredag gik med fejring af Sixten og den sidste planlægning af fødselsdagsfesten næste dag. Lørdag havde vi stor fødselsdag i et lånt lokale, så vi kunne have hele familien samlet. I dag har vi hygget med overnattende gæster og ellers bare ryddet op og pakket sammen. Og nu er der allerede hverdag og arbejde i morgen. Slet ikke klar!

Nå, men I er en del der har spurgt efter det “Minecraft” tema vi havde til fødselsdagen, så det får I her. Desværre lykkedes det mig ikke at finde et færdigt fødselsdagstema, så har selv måttet stykke ting sammen.

Etsy har især været min ven, her vrimler det med “Minecraft” inspireret artwork lige til at printe selv.

ll7186

Selve lokalet i sig selv er et meget standard kælderlokale, så for at sænke loftet en smule hængte vi en hjemmeprintet guirlande op. Den er købt her.

ll7185

Foldefigurerne i papir kan pt. købes i Fætter BR og Toys r’us til 40,- for en pakke. Ellers kan man også selv printe blokke herfra.

ll7180

Ballonerne er også fra Etsy her.

ll7184

ll7183

Vi havde hjemmelavede potions med printede etiketter herfra. De har også en samlet printpakke med guirlande, etiketter, hatte osv.

ll7187

Bingospillet var vores festlige indslag hvor ungerne kunne vinde små præmier. De voksne spillede selvfølgelig også med, og det var en rigtig fin måde at introducere universet på for alle dem der ikke kendte det. Jeg har også tænkt mig at bruge spillet på arbejde til hvis der lige er lidt vikartimer i begynderengelsk el. lign. for det er faktisk en fin måde at “snyde” engelske ord ind på. Det er printet herfra og efterfølgende lamineret (alle lærere bør i øvrigt have deres egen lamineringsmaskine, ha ha).

ll7182

Derudover lavede vi en lille udstilling af hans “Minecraft” figurer igen som introduktion til universet for alle dem der ikke kendte det.

ll7181

Kagerne havde selvfølgelig også “Minecraft” tema, og udover brunsviger havde Sixten valgt sin yndlingskage (studenterbrød) som fødselsdagskage. Wow, er I klar over hvor tung sådan en sag er? Løbetur er på programmet i morgen når jeg engang har fået fri, ligemeget om det så regner eller sner ;) De firkantede tallerkener i brun, lysegrøn og mørkegrøn er herfra.

Derudover havde han bestilt hotdogs, og der lavede vi mulighed for at lave børnevenlige udgaver og mere “gourmet” agtige udgaver med hjemmerørt remoulade, hjemmesyltede rødløg, hjemmeristede løg osv.

Nu vil jeg til gengæld glæde mig over, at Filuca først har fødselsdag til september ;)

4 kommentarer

  • Janne

    Hvor fint :)

    Må jeg spørge, hvor de små bordlamper er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Ja, hører lige min mor, det er nemlig hendes :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    flere links virker ikke. Hvor er fx binog fra?
    tak :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Linksene virker, men det er ikke sikkert at sælgerne har produkterne på lager længere desværre. Du kan dog prøve at skrive til dem der har lavet bingospillet (via linket), da jeg kan se de bl.a. har Lego og Pokemon nu, så mon ikke de stadig har det andet også.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Fredagsfejring