Væbnet med ord og vinger

Boozt udsalgsfavoritter

Et af de steder jeg plejer at gøre ret gode udsalgskøb er hos Boozt. Udvalget er jo enormt, så det er nemmere at spotte et fund som andre måske ikke lige har opdaget. Netop derfor vil jeg dele mine pt. udsalgsfavoritter derfra med jer, man bliver jo aldrig rigtig træt af udsalg, vel? Især ikke hvis man går efter ting i ens egen stil som er ret sæsonløse.

ll7632

Nr. 1: Pailletter hører sig SÅ meget januar til, ellers bliver den måned her altså nemt alt for trist. Toppen under en enkel blazer og så et par jeans så er festen sikret. Nr. 2: Tern er jo det helt hotte denne sæson, så skal det være, så kan det lige så godt blive på udsalg ;) Nr. 3: Vin på t-shirt? Ja tak ;) Nr. 4: Super pæn kjole som er af den type man bare altid ser pæn ud i, ligegyldig krops- og dagsform ;) Nr. 5 og 6: Jeg er ret vild med det uhøjtidelige “Love” broderi med blodet der drypper. Nogle gange gør kærlighed jo både ondt og godt. Nr. 7: Nederdel med striberne i den helt rigtige retning -ikke noget på tværs tak ;) Nr. 8: Enkel og fin overgangsjakke. Nr. 9: Mili-inspirerede støvler har virkelig fået en renæssance i min garderobe, de kan anbefales! Nr. 10: Klassiske chelsea-boots skal da købes på udsalg og bruges hele året. Nr. 11: Ok, lidt vilde men mega cool rock-støvler. Lige mig!

2 kommentarer

  • Trins

    Vil bare lige sige, at jeg synes at det er så hyggeligt/fedt, når du lige kommenterer listen med dine egne begrundelser, istedet for bare at kaste en collage op med 10 ting! Thumbs up og godt nytår!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Det bør man da, selvom jeg får affiliate fra Boozt så er det ikke derfor jeg vælger tingene. Jeg vælger dem fordi de kan noget, og det vil jeg gerne skrive om :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Væbnet med ord og vinger