Happy 2018 <3

Skitur til Sölden

ll7616

Mellem jul og nytår tog jeg meget impulsivt en tur til Sölden i Østrig. Bedste beslutning længe, der er vildt smukt og meget lækkert at stå på ski. Som bonusinfo kan jeg sige, at det bl.a. var her James Bond “Spectre” blev optaget.

ll7614

Det var utroligt nok min første tur i Alperne, og var vildt imponeret over at vågne til denne udsigt hver dag. ll7615

Vi boede lokalt hos en familie der drev et pixi hotel, og det var virkelig fint og hyggeligt. Har aldrig boet et sted hvor der blev gjort så effektivt rent -Hver dag. Gå-afstand til by og skilifte, omend det var nemmere at hoppe på de gratis skibusser.

ll7613

ll7612

Jeg var glad for at opleve, at det ikke var totalt teenage-afterski med høj musik osv. på pisterne. Det var faktisk ret lækkert og lidt mere ovre i den eksklusive afdeling af hvad jeg havde forestillet mig ski i Østrig ville være.

ll7610

Nu var det jo selvfølgelig ikke fordi jeg ikke fik drukket en masse glühwein, og hvad der dertil hører, både under og efter skiturene, og det har Sölden selvfølgelig også. Jeg indrømmer gerne at jeg hoppede rundt til 90’er musik med tophue og skiundertrøje en sen nattetime, sådan kan det jo også gå ;)

ll7618

ll7609

Apropos den eksklusive afdeling, så drak jeg også bobler i det hus på en af pisterne de bruger som location i “Spectre”. Det skulle jo prøves, og skiene kører meget bedre på bobler ;)

ll7611

ll7617

En af dagene stod vi på ski på en gletscher, og det var virkelig fedt! Alene turen derop var helt unik, og hvordan man kunne se himlen blev mørkere og mærke luften blev tyndere. Det glemmer jeg aldrig, og skal helt sikkert tilbage engang.

ll7619

Jeg kan afsløre at årets første rejse er lagt i kalenderen (faktisk er der to allerede, mere om den anden senere), og det bliver en skitur, den kommer dog til at gå til Norge sammen med ungerne. Det kan altså også noget!

4 kommentarer

  • Sandra

    Fantastisk og lækkert ser det i hvertfald ud! Jeg skal selv til Livigno i Italien og glæder mig mega! Der har de også de mest fantastiske udsigter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Der lyder også virkelig lækkert,og ikke så langt fra Sölden faktisk :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Var du afsted sammen med børnene? Ser super lækkert ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Nej, men ungerne er med når vi tager afsted nu her :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Happy 2018 <3