Nyt år, ny begyndelse.

Happy 2018 <3

ll7603

Nu har jeg jo været væk et godt stykke tid, og det har faktisk været helt rart, og givetvis også meget sundt, ikke at tænke i blogbilleder. Telefonen har udelukkende skudt familiebilleder, hvoraf de fleste ikke lige egner sig her. Jeg har lavet en del, og så alligevel ikke, da både hoved og hjerte lige har skulle følge med.

Jeg vil dog alligevel lige give jer en update fra de seneste ekskapader, eller en udvidet nytårshilsen, om man vil :) Her mellem jul og nytår tilbragte jeg nogle ret perfekte dage på ski i Sölden. Det får I mere om senere, da det simpelthen var så fint. Vi kørte hjem igen til DK og fejrede nytår med ungerne efter alle kunstens regler.

ll7606

Der blev sablet champagne og bobler, og vi havde valgt den dovne omend smarteløsning med mad udefra. Verdens bedste beslutning når man kommer hjem fra skiferie og skal være festlig og til stede. Så er det altså ikke lige tilberedningen af mad der fylder mest, og lige denne aften kan man ikke rigtig tillade sig at springe over på lækre retter.

ll7604

Ungerne elsker småretter, så vi havde bestilt nytårstapas fra “Fandanko” her i Aalborg (og vil for god ordens skyld lige skrive, at vi selv har betalt, det er bare en personlig anbefaling fra mig).

ll7605

ll7608

ll7601

Efter vi havde fejret nytår så Fifi og jeg lidt af TV2 Playlisten som vi var inde og se blive optaget tidligere her i Aa i Musikkens Hus. Vi var også inde at se det sidste  år, så tænker at det skal være en ny tradition så længe Aa er vært.

ll7600

Med trætte ski-ben og unger der var helt oppe at køre blev det ikke en kæmpe fest for mit vedkommende, men en super hyggelig aften med fokus på yndlingsmennesker, glæde og hygge. Dét må godt være mine kodeord for 2018 :)

ll7607

Da jeg drak cola foran brændeovnen dagen derpå var det vist mere en undskyldning for at proppe mig med sukker end et reelt behov. Men hey, første januar må man altså alt (også helt indtil d. 3 kan jeg konstatere, når jeg kigger på den chokolade og de chips der står her ved siden af mig… ahem).

Håber også I kom godt og sikkert ind i 2018, we can do this ;)

 

4 kommentarer

  • Louise

    Det er dejligt at have dig tilbage, godt nytår til dig og dine!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Tak skal du have Louise, i lige måde :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønt at du skriver igen – du har været savnet :) Godt nytår til dig og dine.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Nyt år, ny begyndelse.