Mont Saint Michel

Saint James – De bedste Bretonstriber

Der var jo en mening med, at jeg lige ville runde historien om Mont Saint Michel først. Da jeg var på roadtrip i Normandiet faldt jeg over et fransk brand, som kommer fra netop dette område, og har ladet sig inspirere så meget af det, at Mont Saint Michel er en del af deres logo.

Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke kendte det i forvejen. Det bliver næppe mere fransk med deres ikoniske bretonstriber, som de også leverer til den franske flåde, og deres uldne sømandsfrakker med guldknapper. Mærket hedder Saint James, og jeg er vild med det! Hvorfor kendte jeg det ikke i forvejen, man kan sagtens købe det i DK…

Det var et tilfælde jeg opdagede det. Min mand og jeg gjorde holdt for at lade bil, og på et hotel forhandlede de en bluse med striber, en special edition i forbindelse med 75 års jubilæet for D-dag. Striber og vigtig historie – Den måtte jeg jo eje. Jeg blev simpelthen så glad for den, og kvaliteten er virkelig god. Stoffet er tykt, og snittet er rigtig pænt. Jeg har vasket min, og den har ikke ændret form i vask. Det er ikke verdens billigste stribede trøje, men her vil jeg altså trække “klassiker” kortet. Glem de billige fra H&M o. lign. Hvis man, som jeg, er til stribede bluser altid, så ville jeg investere i mindst én af disse ;) Bretonstriberne kan ses og købes her, men jeg vil anbefale man finder en favoritmodel, og så lige googler efter andre webshops. Der er mange shops hvor forskelligt Saint James er på udsalg, også danske. De er i øvrigt meget små i str. Jeg ville nok normalt have taget en str. M, da de er i bomuld, og godt kan trække sig lidt sammen i vask. Jeg måtte dog købe str. L for at få den løs nok.

Logoet på siden af min er et jubilæumslogo, da brandet fylder 130 år (!). Billedet her er fra et af vores tourstop, racerløb i Le Mans. Det fortæller jeg om senere ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mont Saint Michel