Flashback Friday - Bordeaux

Outfit med lyserød del 4

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7166

Vi fortsætter i den lyserøde afdeling, for en anden nem og klassisk måde at tilføje lyserød til garderoben på, er selvfølgelig en t-shirt. Jeg faldt for denne med håndtegnet Guns n’ Roses print fra ingen andre end H&M! Hele deres bagkatalog er jo en del af min rock-dannelse. AXL Rose rev os fuldstændigt rundt som forsanger i AC/DC for nyligt, og de fleste kender jo til min fascination af ham i læderleggings fra “Welcome to the Jungle” videoen. Altså, hvor mange mænd kan bære sådan et par og så stadig være ultra cool? Der er ham og så Orlando Bloom som Legolas ;)

ll7165a

Igen er det en god kontrast med printet og farven (Guns n’ Roses er jo ikke udpræget girly). På den måde holder det også med en sølvlæderjakke til… synes jeg da.

ll7167

Til ære for jer kære læsere, det var fa***e koldt! Læderjakke fra Muubaa, t-shirt og leggings fra H&M, Superstar sneakers fra Adidas, hue fra COS og taske fra Chanel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Bordeaux