Date night

Om ro og nemme hverdagsløsninger på madfronten

Indlægget er sponsoreret af JustEat.dk

ll7302

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg har meget travlt for tiden. Udover jeg lige var ramt af blognedbrud, så har tiden heller ikke ligefrem stået stille herhjemme. Jeg har jo fortalt jer om, at den skole jeg har været ansat på gennem de sidste 12 år desværre skal lukke efter dette skoleår. Jeg har selvfølgelig haft barsel flere gange og orlov, men det har alligevel været min base på den ene eller anden måde gennem alle årene. Mit første rigtige voksenjob med uddannelse og det hele ;)

Så jeg har været nødt til at søge nye udfordringer, og det har jeg fået. Faktisk allerede med delt tjeneste fra sidste måned, da jeg lige har et par klasser der selvfølgelig skal have en ordentlig afslutning. Jeg er egentlig rigtig glad! Jeg er landet et fantastisk sted, hvor der er rart at være, og hvor jeg helt sikkert kan udvikle mig meget. Det er vigtigt, og det har jeg også trængt til. Man siger jo, at man bør søge videre efter 5 år, men det synes jeg nu ikke helt gør sig gældende for mig som lærer. Det er jo først der man rigtig har relationerne til området og mange af de familier man er i berøring med.

Men det er hårdt at starte (næsten) helt forfra. Jeg vil ikke sige at jeg er stresset. Det er et ord og et udtryk som jeg synes man skal tage meget seriøst, og jeg har oplevet alt for mange mennesker der led af netop det. Men jeg er travl. Og jeg har mega travlt. Bare det at skulle pendle frem og tilbage og koordinere det hele to steder tager masser af tid. Plus alle de tanker der bare har hobet sig op i hovedet efter at have vidst så længe, at jeg i teorien ville stå uden job efter sommerferien.

ll7301

Jeg mener, at det var en seriøs “life saver” da jeg trak stikket, og drog med familien til Gran Canaria i sidste måned. Ingen computer og tv, og det eneste telefonen blev brugt til, var at sende billeder til mormor og læse elektroniske bøger, da jeg nåede at læse alle dem både min mand og jeg selv havde med. Mit hoved og mine skuldre blev straks flere kilo lettere. Vi planlægger at gøre noget tilsvarende i sommerferien ;)

Efter vi kom hjem,og hverdagen for alvor begyndte igen, har vi forsøgt at forlænge roen og overskuddet en smule. Vi har spist meget mere ude end vi plejer, og med hjælp fra “Just Eat” har det været super nemt!

Jeg har f.eks. delt frokostsushi fra Jin Cun (med verdens bedste tun) mens jeg fik arbejdet igennem:

ll7300

Og Huameng reddede os da vi skulle have gæster, og bare på ingen måder kunne nå at have noget klar. Det blev seriøst leveret sådan her ved døren (ok, jeg har så taget lågene af).Det var den hurtigste middag vi har lavet ;)

ll7298

Deres “Menu F” med majssuppe med kylling, og så kylling i karry med sprøde grøntager. Det bedste? Det koster 69,- pr. person, og selvom vi bestilte til 3 var der rigeligt til 4 voksne!

ll7297

Og så kan man jo også fortsætte den nemme stil med drinks og chokolade til dessert, hvem kan ikke lide det? ;)

ll7303

Sidste tip fra mig er også fra ovennævnte Jin Cun, nemlig deres “Gongbao” kylling, som er virkelig skøn (og meget bedre end jeg selv ville kunne lave den):

ll7299

I sidste måned tippede jeg om Nanking og Nobu Streetfood, og nu opdagede jeg lige, at Carl’s Jr. faktisk også leverer gennem Just Eat. Jeg har virkelig et soft spot for deres burgere og shakes (Oreo, mums!) må jeg sige, så det må skrives på to-do listen. Ved ungerne er med mig på den ;)

Og ved I hvad? Nu kommer forårsvejret for alvor, lige om lidt er det rigtig sommer. Dagene er allerede meget længere (hvilket Sirius minder bestemt om: “Mig ik’ sov NU!”), og pludselig kommer der bare automatisk mere overskud på kontoen. Men nemme løsninger, dem bliver jeg nu ved med at være fan af ;)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Date night