Boozt udsalgsfavoritter

Weekend-status

ll7633

Det er weekend og tid til lidt status her på bloggen, skrevet mens jeg nyder den sidste kaffe og lytter til “Mads & Monopolet”. Billedet fra en løbetur illustrerer meget godt min sindsstemning for tiden. Jeg føler jeg er landet i en god hverdag, børnene har fundet sig til rette og kalenderen er fyldt med gode ting -både med og uden børn. Endnu en skiferie denne gang med ungerne til Norge, tur til LA og Vegas (uden børn) i foråret, tur til Hamborg med ungerne til “Dom” tivoli, sommertur til Frankrig, og så tror jeg endda også der bliver tid til en lille getaway uden ungerne nu her snart. Derudover er der også købt en masse koncertbilletter, som jeg glæder mig til at indløse til alt lige fra postpunk til “Northside”.

Jeg har virkelig lært at være ekstra skarp på kalenderen, og for mig virker det virkelig godt at have en masse aftaler når ungerne ikke er hjemme. Det er jo selvfølgelig hårdt når jeg ikke har dem, men planer med gode mennesker (eller alene) som man normalt ikke ville kunne, eller have så meget tid til, får min hverdag til at fungere ret perfekt, hvis jeg selv skal sige det. Derudover er jeg også blevet ekstra skarp på at få planlagt nogle gode børneting når ungerne så er her.

Nogen (der sikkert ikke selv har prøvet det) mener at skilsmisse er den nemme udvej når tingene bliver svære. Det kunne ikke være mere forkert. At gå fra hinanden er det aller hårdeste og sværeste at gøre, især når der også er børn involveret. Ingen får jo børn for kun at være sammen med dem halvdelen af tiden! Det er efter min erfaring nemmere at blive i noget, også selvom det ikke er godt eller direkte usundt. Jeg vil derfor heller ikke male et rosenrødt billede af, at skilsmisse da bare er noget man gør, og at det er super nemt.

Jeg kommer ikke til at fortælle her i detaljer om min egen skilsmisse, men jeg synes alligevel jeg lige ville give et heads up ift. at selvom jeg skriver om stjernestunder i lyserødt skær herinde, så er det altså ikke fordi jeg er totalt upåvirket af alle de ting der er sket det sidste halve år. Det er til gengæld heller ikke noget jeg vil lade påvirke mig negativt længere. Sket er jo sket, og vi lærer heldigvis hele livet. Ingen bliver lykkelige mennesker af at hænge fast i alt det negative.

Jeg er spændt på hvad fremtiden kommer til at bringe. Noget af det kan jeg jo heldigvis selv styre, og det ser altså ret godt ud. Jeg har jo altid fulgt mit hjerte, både i de nemme valg og de svære, og det vil jeg blive ved med <3

4 kommentarer

  • Ida

    Jeg synes du er god til at dele uden at dele for meget. Og det klæder din blog med lidt “dybere” indlæg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Jeg syntes ikke at du behøver at forklare dig – det er din blog. Når man bliver skilt er der dage hvor man er fuld af sorg, afsavn og frygt for at blive ensom eller at svigte børnene. Andre er fulde af optimisme og følelsen af en kriblen i maven af fryd over hvad fremtiden kan bringe. Nyd endelig de sidste, det er jo dem som bringer en igennem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camille/Clamour 4 Glamour

      Tak Gitte. Og ja det er det bestemt. Skriver jo bare generelt kun noget med god karma, men det er vigtigt for mig at nævne at det andet selvfølgelig også findes. Det er bare ikke noget jeg vil bruge bloglinjer på :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Boozt udsalgsfavoritter