Stemning fra Nibe festival 1

Nibe festival stemning 2

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7439

Stemning fra dag 2 på Nibe. Bedste dag hvis I spørger mig ;) Officiel feriedag for mit vedkommende (efter møde med chefen og ekstern samarbejdspartner om morgen….med lyserødt hår og lædershorts ja… Det er jo festival!).

ll7436

Vi lagde ud med en intimkoncert med Folkeklubben som var SÅ fin! Ingen hemmelighed at jeg elsker Folkeklubbens univers, og det blev bare endnu mere personligt i røjsere og uden mikrofon ;)

ll7435

Vi fulgte naturligvis op med deres koncert senere -Uden røjsere og med mikrofon ;) Dansklæreren er SÅ glad…

ll7432

Derudover nød vi stemningen i skoven som bare kan noget helt særligt. Folk der er glade, har overskud og tager hensyn (pænt meget særsyn i disse tider, men de findes altså her). Har seriøst oplevet folk der træder til side hvis man vil op foran, jo tak!

ll7437

Magtens, altid garant for en fest ;)

ll7433

ll7434

Jeg var i Iro t-shirt, vintage jakke, Blake lædershorts, og mine stakkels Converse sko der blev en smule udfordret med regnskyl senere på natten, omend det blev bekæmpet bravt ;) Humøret var stadig højt og feststemningen ligeså da min mand og jeg løb efter bussen i natten (og jeg mener løb, det var rent Forrest Gump, man har vel trænet så det var da heldigt at bussen stoppede før Aalborg, eller…).

ll7438

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Stemning fra Nibe festival 1