Is og donut ;)

Stemning fra Nibe festival 1

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Så er der lige en update fra Nibes førstedag! Det er simpelthen den hyggeligste festival ever. Onsdagen var for mit vedkommende præget af at være en arbejdsdag, meeen en enkelt øl eller to sammen med noget godt musik og lækker stemning i skoven kan man jo altid klare, ikk?

ll7426

Bryan Adams var et af hovedhavnene i år, og måtte selvfølgelig lige ned og se om han kunne endnu -Og det kunne han bestemt. Selve musikken er ikke lige mig, men stemningen fejlede virkelig ingenting, og selvfølgelig ender man med at synge med på “Summer of 69” ;)

ll7427

Den koncert vi dog primært var kørt efter var Gilli, og han skuffede bestemt ikke. Han rev nærmere blå scene ned! Indrømmet, jeg håbede lidt at han ville hive S!vas eller resten af Molo-drengene ind som gæster, det gjorde han ikke, men spillede alligevel en del af deres fælles numre. Og publikum rykkede for vildt på det, jeg er ret sikker på at den koncert kommer til at stå som den bedste Nibe-koncert i år for mit vedkommende.

ll7430

ll7431

ll7429

ll7428

Jeg var festivalcasual i (hvid) strik (modigt, I know), jeans og Converse -Sidstnævnte er vel nærmest obligatorisk festivalfodtøj (og Nibe har styr på deres underlag, så ingen røjsere onsdag).

ll7424

ll7425

I morgen er vi klar igen til mere fest og kærlighed i skoven, perfekt måde at begynde sin sommerferie på <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Is og donut ;)