Mere af anonymiteten forsvinder...

Ude at nyde 1. maj.

Photobucket

Ikke den bedste kvalitet i billede, men håber det giver mening alligevel. På vej til byen for at nyde det gode vejr og 1. maj -og ja, stadig iført sorte strømper, dog den tyndere model :) Mine ben egner sig ikke til offentlig flash endnu, vi skulle jo nødigt risikere sneblindhed :) Elsker simelthen denne tid på året, hvor man både kan gå i støvler og sandaler, temperaturen er perfekt lige nu!

T-by A. Wang t-shirt, Isabel Marant nederdel i denim, Notabene støvler, og bangles fra Jessica Kagan Cushman.

Skriv en kommentar

  • Karen

    Nøj! De støvler har jeg stået og savlet over idag :) Var dog stærkt vaklende ml den lyse og den mørke udgave – så gik derfra uden nogen af dem..måske jeg må derind igen i morgen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Ja det er ultra labre. Man kan kun ærge sig over, de kommer så sent på sæsonen (eller ekstremt tidligt, om man vil). Men selve looket er en helt fast del af min garderobe, så de kommer til at passe ind de næste mange år uden problemer :) Min stil er klart til det sorte/grå, går næsten aldrig med brunt, så valget lå lige for -men de lyse var klart “blødere” og super lækre på boho-måden, og nok mere aktuelle nu her i de lyse måneder. Svært valg, men gid endelig lyd om hvad du vælger :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Eeejjj, det er jo de perfekte støvler! Jeg har ledt i London, Hamburg og Berlin – og så sælges de perfekte støvler lige nede ad gaden. Typisk!Hvad kostede de og vides det, om de har rigeligt på lager? ;-)(Når horden af bloglæsere overstrømmer biksen en af dagene – Ingrid fra anywho.dk har også blogget om dem)Min garderobe spiller heller ikke sammen med beige ruskind. Men nu er der også mere rock over mit kluns end boheme. God lørdag.Kh Lea

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Hej Lea. Glad for at du har fundet nogle gode støvler! De koster 2600,- og ja, fåes i enten beige ruskind eller sort/grå. Tror desværre at varelageret er ved at være lidt begrænset, hun sagde at der var en del størrelser der manglede. MEN kender jeg Notabene ret, så kommer de igen. Synes de plejer at være flinke til at producere de populære modeller igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen aka Lindse

    Efter at have prøvet og gjort ved blev jeg enig med mig selv om at den sorte model er lige mig :) Og så er den bare UDSOLGT i st 39,5 og 40 og den str 39 de har, sælger de ikke da det er den sidste model..der kommer en ny ladning 20. maj og jeg blev skrevet op til de to str, MEN der var andre før mig..ØV!! Ved du hvad mærket er (altså det der stod under skoen), så kan man måske finde dem andre steder? De er super lækre!Til Lea; i den grå udgave har de str 40, 39 og nogle flere også :)c

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Åh, det håber jeg. Mit arbejde ligger lige om hjørnet, så jeg smutter forbi mandag formiddag. Str 41 er enten den, der ryger først eller sidst, så jeg krydser fingre.Må sælge lidt ud af mine skatte på Trendsales, så støvlerne kan komme hjem med mig, hvis de er der i str big foot :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Karen: Arj hvor trist! Det er bare SÅ typisk når man endelig har besluttet sig! Støvlerne er fra Notebene, dvs. deres eget mærke, så det er ikke nemt at finde dem andre steder, desværre. Men lækkert de får nye hjem, mon ikke der er et par til dig der så?Når du nu skriver grå, er det så dem jeg kalder beigebrun? Og de sorte dem jeg har? Bare så Lea (og andre) ved hvilke de har hjemme :)Lea: Håber du har heldet med dig. Hvis det er nogen hjælp så er de lidt store i str. Jeg har dem i en 37½, og normalt plejer jeg at være 38 i støvler.Og ja, kan bestemt anbefale at sælge nogen ting på Trendsales ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Tak for tippet Karen :)Men jeg er også lidt forvirret nu. De støvler, som Camille har, er de sorte, ikk? (En støvet sort grålig frave at dømme ud fra billederne).En stor 40 kan jeg også klemme fødderne ned, tror jeg. Og mangler størrelsen, må jeg skrive mig op og krydse fingre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Jo, mine er sorte i bundfarven, men de er belagt med gråt, for de skal have et mere slidt look. Det er virkelig sådan et par støvler der kun bliver pænere med tiden.Spændt på at høre hvad det ender med Lea :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

    Jep dem du har Camille er dem jeg kalder sorte – og så er det et lysere par, som jeg ville kalde lysegrå, men måske er de mere over i det brune :)Lækre er de i hvert fald begge to, hvem der bare var rig (eller bare uden max´et kassekredit hehe)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Ja, jeg var heller ikke så meget i tvivl, selvom det på ingen måder er sorte ankelstøvler jeg mangler, og da slet ikke nu :) Men ellers har de også andre rigtg lækre ankelstøvler pt. i Notabene, så et generelt kig i butikken kan anbefales!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Tak C :) Jeg bliver skrevet op, og mon ikke der kommer en str 40 flyvende til mig d. 20 maj?Kh Lea

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Ja, god ide. Og jo, det kunne jeg da ikke forestille mig andet. Jeg har altid haft held til at få det jeg har ønsket fra Notabene. Og når det er deres eget mærke, så tror jeg såmænd slet ikke det er så svært. Du har jo god tid til at skaffe dem i ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Hehe, præcis :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hei. Vet du om en nettside hvor støvlene kan kjøpes? Jeg bor i Norge, men kunne gjerne tenke meg slike boots ;))) Hilsen Linda.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille

    Hej Linda.”Problemet” er, at det er butikken Notabene der producerer dem selv. Jeg ved ikke om de forhandles andre steder end deres egen butik, men jeg ved, at de er MEGET søde til at sende. Prøv at give dem et kald i morgen på tlf. 33 13 38 13 (husk +45 foran). De kan også oplyse dig om de skulle forhandles et andet sted, men jeg tror det nu ikke.Giv endelig lyd hvis det lykkes dig!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mere af anonymiteten forsvinder...