It's Mrs. Hawk to you ;)

Og kjolEN:

Ja, i lørdags så jeg således ud. Denne kjole har været et af bloggens mest kommenterede indlæg med 114 kommentarer, af både positiv og negativ stemning. Jeg forklarede ikke købet yderligere dengang, da jeg i min naivitet troede, at man bare generelt tænkte det bedste om folk, og deres måde at tænke økonomi og prioritering på. Jeg blev klogere, ha ha :D Jeg besluttede dog på at stå fast ved mit oprindelige valg, da det var vigtigt for mig, at jeg selv fik informeret al familie og venner om mit bryllup. Det skulle de ikke læse via bloggen, som mange af dem følger efterhånden.

Måske jeg skulle have ventet med at vise jer den, da jeg ikke var klar til at komme med hele forklaringen. men på den anden side var jeg også bare så glad for den, og havde lyst til at vise den frem. Og det har jeg sådan set heller ikke fortrudt jeg gjorde.

Jeg vil takke mange mange gange for de tidligere kommentarer til kjolen, både for de positive og negative, det var en ret god debat vi fik. Nogle gange er det nu ikke så dårligt, at tro det bedste om folk, og det var I virkelig også mange der gjorde.  Jeg har nu nogle ret cool læsere :)

Og som bonusinfo kan jeg i øvrigt fortælle, at det var en tidlig bryllupsgave fra mine forældre, da det jo er lidt af en tradition, at ens forældre giver brudekjolen eller festen (og nu holdt vi jo ikke verdens største fest, så prioriterede klart kjolen)! Og hvilken gave at få, jeg er SÅ glad for den, og vil bruge den igen og igen. Glæder mig helt til næste fest, hvor jeg klart vil tænke på min egen bryllupsdag, når jeg har den på :) 

collage851

Jeg vender tilbage senere med bryllup, der er jo også en ring som I gerne ville se. Og den er virkelig så smuk, det ligner et bånd af en stjernehimmel på min finger :)

My weddingdress from Stella McCartney, which was actually an early weddingpresent from my parents (which I couldn’t write at the time, since it was a secret on the blog, that I was getting married. I wanted to tell all of my frinds about the wedding i person first). I just love it so much, and I’ll think of my own weddingday each time I wear it. Can’t wait to the next party, so I’ll get to wear it again!

 

44 kommentarer

  • Kjolen er SÅ smuk, jeg håber, at du havde en fantastisk og fuldstændig uforglemmelig dag i lørdags. Mange gange tillykke :-)

    Ciao’
    Emma

    http://fashion-affairs.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Hej Camille,
    Har læst din blog gennem det sidste år og den er min absolut favorit i “blogland”.
    Ville egentlig bare benytte lejligheden til at sige tusind gange tillykke – hvor er det fantastisk med sådan en solstråle historie her i midt vintermørket og frostgraderne. Håber I havde en fantastisk dag og I ønskes al mulig held, lykke og kærlighed for jeres fælles fremtid.

    /K

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camille,

    Først rigtig stort tillykke endnu en gang! Du ligner jo en million i den kjole :)
    Jeg glæder mig til at se ringen!

    Held og lykke med ægteskabet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange gange tillykke Camille, jeg håber, du havde en fantastisk og fuldstændig uforglemmelig dag i lørdags. Held og lykke med alt, og jeg håber, at din mand ikke tager alt din blogtid, for jeg elsker din blog, og jeg følger den dagligt!

    Ciao fra Emma

    http://fashion-affairs.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det altså en lækker kjole – hvem ville ikke gerne have den som brudekjole? (:
    Og nøj hvor glæder jeg mig til at se ringen (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Åh tak – alle mine veninder enten gifter sig eller sukker efter bryllup, og jeg har det lige modsat.
    Du har lige formået at få mig en smule nærmere at glæde mig til engang at blive gift ! For selvfølgelig skal man ikke nødvendigvis giftes i stor hvid DYR “engangskjole” – men i stedet fantastisk smuk elegant og minimalistisk designerkjole!

    – Tak fordi du har udvidet min horisont :)

    (og tillykke med dit nye brylluppet)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du ser simpelthen så smuk og lykkelig ud :) Fantastisk kjole – og genialt at du kan bruge den igen og igen!! Sikke nogle dejlige forældre at de gav sådan en flot og brugbar gave! Tillykke igen med bryllupet, hvor er det dog dejligt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange gange tillykke med brylluppet!
    Du så meget smuk ud. :)

    Jeg forstod aldrig rigtig den diskussion. Selvfølgelig er det mange penge, men det betyder jo ikke noget i det store hele. Det er affektionsværdien, der om 10 år vil være afgørende, og der vil du være glad for, at du valgte denne kjole fremfor en eller anden kjole, du ikke var blevet lige så glad for.

    /Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Your blog is so amazing and inspirational, I am so glad that I found you <3 I will come back as soon as possible xxx

    http://fraupixiedust.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Hej Camille :)
    Først rigtig mange gange tillykke med bryluppet! Oh hvor er du bare simpelthen så smuk i din fine enkle kjole! Jeg er typen som faktisk drømmer om en hvid engangskjole en dag, men du har virkelig fået mig til at “overveje andre muligheder” ;D
    Fantastisk blog du har, og så tænkte jeg egentlig på om vi må høre mere om dit bryllup senere, eller om det er for privat?
    Kh. Charlotte :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natalie

    du ser FANTASTISK ud.
    stoooort tillykke.

    nu vi er i gang med at ville vide alle detaljer, vil du så fortælle om hans frieri eller er det privat? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • En perfekt utraditionel brudekjole!
    Tusind gange tillykke med dit bryllup, glæder mig til at “høre” mere om det :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • burde have set det komme ;-) nej, den er kanon fin og det er helt klart forståeligt at du valgte den til brudekjole. Det forklarer også lidt :-)

    http://sippli.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Det lyder som den helt perfekte dag og påklædning.

    Jeg var selv i lignende, da jeg blev gift (hemmeligt) og jeg synes det var tydeligt hvad intentionen med kjolen var ;-)

    Endnu engang tillykke <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind gange tillykke søde Camille, og hvor var du yndig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • TILLYKKE!!!<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes den er så flot den kjole.. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • congratulations! i had no idea you were getting married. in fact, i think i remember you writing something about breaking up? i don’t know, maybe the translation was wrong. anyway, congrats again and gorgeous dress. you make a beautiful, fashionable bride! i hope you post more pictures :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susse

    Smuk smuk smuk. Andet er der ikke at sige.
    Og så i ballerinaer. Du er den perfekte atypiske brud :)
    Og hvor har du bare nogle fantastiske forældre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det altså bare en lækker og vildt utraditionel (på den gode måde!) kjole.. Og skide praktisk, at man også kan bruge den igen og igen. ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke til dig og din mand. Kærligheden er godt nok fantastisk. Nu har jeg selv været forlovet i 3 år, men vi gik fra hinanden, man fandt sammen igen i Lørdags. Så er sikker på at jeg en dag snart kan være lige så heldig som dig, og se lige så smuk ud som dig. Tillikke igen..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Stort tillykke! Var kjolen så den gave du fik på et tidspunkt, som var helt perfekt? Synes nemlig jeg husker noget i dén retning, men du afslørede aldrig hvad det var :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er virkelig smuk! Gid jeg lignede dig – du er jo som en blomst. :)

    Rigtig hjertelig tillykke – jeg ønsker jer alt det bedste.

    //Klara

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den kjole er så smuk til dig. Endnu en gang tillykke – glæder mig til at se ringen. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du ser så smuk i den kjole – det er jo den perfekte bryllupskjole!
    Glæder mig til at se ringen! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Stort til lykke med brylluppet! Synes det er fantastisk når folk gør andet end det der forventes! Jeg blev selv gift efter at have været sammen med min kæreste meget meget kort tid og vi er stadig vildt lykkelige efter 3,5 år! Du ser utroligt dejlig ud, den perfekte brud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kjolen er fantastisk, og om så du havde købt den til at købe ind i havde den været dig vel undt. Og du bliver jo ikke ligefrem mindre smuk med den på – og det siger ikke så lidt! Tillykke med brylluppet i øvrigt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Cecilia

    Den er smuk til dig, meget specielt at blive gift i en sort kjole, modigt ;)..

    Jeg synes helt ærligt det er underligt, der var så mange, der havde ondt i røven over du købte en dyr kjole. Brudekjole eller ej, Halo det er en modeblog, der skal da være plads til luksus. Var helt paf over hvad folk skrev, tænk nogen bildte sig ind og blande sig i hvad du bruger dine penge på.. Skulle lige ud med det :)

    Synes det er dejligt for dig du har fundet kærligheden <3

    Har en veninde, som også skal giftes med sin kæreste gennem 8 mdr. efter lige at have endt et forhold gennem 6 år.

    Lykke fremover

    Hilsen AC

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Camille :-)

    Jeg er fast fast fast laeser af din fantastiske blog, hvilket ogsaa kan ses paa det antal kommentarer jeg smider ind ;-)
    Lige en chance for at sige (kliche eller ej..) at du er den smukkeste brud jeg laenge har set! Hvor er du OG kjolen gudesmukke! Naar jeg engang skal giftes (om maaaaange aar) vil jeg oenske at jeg kommer til at se saadan ud. No kiding..
    Haaber du havde en vidunderlig dag og er lykkelig! :-) Glaeder mig til at se ringen!
    Knus
    /Cathrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • It`s so cool to see something else than the standard “white bride” look, and you really make us see that the dream wedding dress can be almost what our imagination wants it to be. And I have to admit that the piece really represents what Miss McCartney can do, which is more than work out clothes for Adidas;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tror NOK lige at Bryllupsindlæget liiige har overskredet kjole debatten i kommentarer…
    – Fordi vi alle er så glade på dine vegne…!

    :P

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super fed kjole!
    På at tjekke vores blog for fede smykker og valentinesgaver! :)
    http://sweetheartblok.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er så perfekt til dén anledning :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte Florette

    Ligegyldigt hvad folk siger om hvad kjolen har kostet så er den så utrolig smuk! Folk bruger jo tit masser af penge på en brudekjole som de alligevel kun kan bruge den ene dag – tænk at have en brudekjole som kan bruges masser af gange efterfølgende og altid vil have så fantastisk et minde. Elsker også at du er ligeglad med traditionen om at kjolen bør være hvid og vælger at have din helt egen stil istedet for de der kæmpe kjoler folk nogle gange vælger. Fortsæt med det!

    :o) Lotte F.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • you look blooming and lovely! love the dress!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg tænkte på noget – kunne vi få lov at se kjolen på dig bagfra?
    Tillykke med brylluppet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camille

    1000 millioner tak for Jeres søde kommentarer, jeg sidder helt og smiler :)

    Kjolen kan ses bagfra, hvis I klikker på linket til det tidligere kjole-indlæg lige ovenover :)

    Min perfekte gave dengang var ikke kjolen, men selve ringen, som klart er den jeg er gladest for -den er vitterligt perfekt :)

    Ang. frieri, så tja, det hører nok til privaten. Men det var ham der gjorde det, og det var heldigvis ikke traditionelt med “ned på et knæ”, men bare super cool og meget ham/os :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, hvor er kjolen smuk; virkelig inspirerende, og den vækker en masse positivt hos mig!

    Kan godt forstå du er lykkelig (også for ægteskabet :-))

    /bruunbybruun.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • awesome! what a great idea!! this stella mccartney dress is perfect!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] da helt op. Sjældent har jeg været SÅ vild med en kjole (ja, altså bortset fra min egen Stella McCartney brudekjole selvfølgelig), ja faktisk hele looket. Hvis jeg nogensinde skulle til Oscar-uddeling, så ville jeg […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] overraskelser… Hvad med dig, Thorsen, hæ hæ ;) Og der skal jeg i første omgang have min Stella McCartney-kjole på, som jeg havde på til mit eget bryllup. Jep, den er jo sort, men har været omkring bruden, og […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] sidder jeg med et ben ude ad døren (av av, hæ) i min Stella-kjole, da jeg skal til min fætters bryllup. Det er ret fantastisk med sådan et stykke tøj, hvor man […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] sidder jeg med et ben ude ad døren (av av, hæ) i min Stella-kjole, da jeg skal til min fætters bryllup. Det er ret fantastisk med sådan et stykke tøj, hvor man […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] think about tossing the white wedding dress, and buying clamour4glamour’s black Stella McCartney dress […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

It's Mrs. Hawk to you ;)