More Reading

The Libertines live from Reading!

Jeg har her til aften været vidne til den fedeste og bedste koncert i mit liv! Libertines på Reading Festival. Det var så stort :)

Lyden og vokalerne var gode, velspillet med plads til deres personligheder -jamen lige nu svæver jeg stadig rundt med et mega smil, og aner slet ikke hvad jeg skal skrive. Vi har optaget et par videoer fra koncerten, som jeg lige kan lægge op til jer senere, hvis I skulle få lyst til at kigge med.

Vi endte med at stå bag den første bølgebryder, ikke helt foran, men heller ikke så langt tilbage, og med perfekt udsyn. Vi havde læst, at de havde været nødt til at stoppe deres koncert på Leeds festivalen i går pga. tumult foran scenen, så vi havde ikke lyst til at stå allerforrest. De måtte faktisk også stoppe koncerten her til aften midt i et nummer pga. slåskamp blandt publikum, men det var heldigvis langt væk fra os.

Nå, nu vil jeg i seng, og lige fordøje hele aftenen. Vender tilbage i morgen :)

Og nå ja, her er de så -genforenet som om de aldrig havde været væk fra hinanden:

collage1388

Peter Doherty og Carl Barat. Beklager kvaliteten, men jeg gad ikke se koncerten gennem kameraet, så dette er nærmest det eneste jeg har.

Have been watching The Libertines reuniting at Reading Festival tonight. Seriously, the best concert in my life. Doesn’t get any bigger than this, for me at least ;)

Og skulle der nu være andre Libertines fans derude, så får I lige setlisten (ingen nye numre, desværre):

Horrorshow, The Delaney, Vertigo, Last Post On The Bugle, TellThe King, Boys In The Band, Music When The Lights Go Out, What Katie Did, What Became Of The Likely Lads, Can’t Stand Me Now, Death On The Stairs, The Ha Ha Wall, Don’t Look Back Into The Sun, Time For Heroes, The Good Old Days, Up The Bracket, What A Waster, I Get Along.

7 kommentarer

  • Maria

    Camilla, det er derfor du er DK’s bedste blogger. Musiksmagen er fandeme i orden! Og ja, vi vil gerne se videoer, billeder osv.
    Bare man havde været der.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Er MEGET misundelig!! Har set Pete et par gange – men at se dem sammen må være STORT!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk Møller

    Hvor er jeg misundelig… ;o)Det må have været en helt igennem fantastisk oplevelse

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

    Det må have været super :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • camille

    Det VAR fantastisk! Jeg har ikke kunnet høre noget musik siden, jeg er simpelthen så mættet, det er helt vildt. Og ja, har også set Pete solo, og det er også super fedt, men sammen med Barat er det bare for cool :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • fuldstændig sindsygt at opleve…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] tidlige Libertines-dage. Det er ikke første gang jeg er rejst til England for at høre ham, sidst var jeg jo på Reading festival til Libertines’ genforeningskoncert. Der er bare noget over, at høre en musiker på […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

More Reading