Rützou SS11 -Cool jacket and Dress

Friday Night

Min fredag aften blev brugt sammen med rigtigt gode venner, håndbold (dog ikke lige mit valg, hæ hæ) og derefter X. Jeg er på ingen måder sportsinteresseret, men min kæreste er (selvfølgelig, fristes man til at sige…), så jeg sad med totalt ambivalent følelse da Danmark spillede håndboldkamp i går. For HVIS de vandt, så skal finalen spilles i morgen, hvor vi har 1 års bryllupsdag… Kulminerer pænt meget med planer om lækker middag og Black Swan i bio! Men ja, det gjorde de jo, så nu må vi nok ændre lidt på planerne (jeg ER jo en sød kæreste, ahem). Filmen vil jeg dog se, nu I har talt så varmt om den, og mon ikke det kan blive til en hurtig middag inden…

Skal vi sidde sammen og lide til håndboldkamp i morgen (hallo, de er jo ikke engang lækre de kæmpe store brød af svedende håndboldspillere, ha ha…)? Eller synes I det er vildt spændende at følge (giv mig nogle tips til hvad jeg skal se efter så!!)?

My Friday evening and night was spent together with good friends and a lot of candy and TV (Denmark made it to the final of the men’s handball worldcup yesterday, so naturally our men wanted to see the game). Not much of a sportsfan though.

40 kommentarer

  • Talent, råstyrke og vilje!! Jeg synes simpelthen de er SÅ fantastiske!!
    Var i Malmø og følge dem i sidste uge og det var vildt fantastisk!! :)
    Herhjemme er det mig, som slæber kæresten med til diverse sports arrangementer!
    Jeg synes heller ikke de er lækre på den der wauw måde / men de har så mange fantastiske egenskaber og kvalifikationer, hvilket jeg synes, gør dem vildt interessante!!

    Btw. Jeg skal til London lige om lidt.. Skal igang med at sy en mili inspirerende kollektion, så skal besøge den stand du har snakket så meget om:)
    Det er lidt lang tid siden jeg har været der og jeg har ikke super lang tid til shopping, så kan du ikke fortælle mig hvor jeg finder mest R.O. Samlet på ét sted?
    Og det samme med de belgiske designere.. Er det i deres egne butikker?? Eller i H.N? Eller noget helt andet??

    Tak for den bedste blog!
    *H*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidse

    STORT TILLYKKE med Jeres 1 års bryllupsdag imorgen. :-)
    Jeg er stik modsat dig – Når DK først kommer så langt i en turnering, så er jeg hooked!!! :-D
    Og jeg synes Jesper Nøddesbo er en snack!!! (Han er stregspiller, du ved ham, der render inde blandt modstandernes forsvar, når DK er i angreb, hæhæhæ..) ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg gider slet ikke håndbold, så kan desværre ikke hjælpe dig med nogle tricks. ;)
    Derimod har jeg en stor forkærlighed for cykling, især landevejscykling som Tour de France og den slags. Ved faktisk ikke engang helt hvorfor, jeg er så vild med det, men det er måske også lidt, hvad man er vokset op med. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Hater det også! Pointless, simpelthen! Heldigvis har vi 2 fjernsyn, heheh:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Igår var faktisk den første kamp jeg har set i den her turnering. Håndbold siger mig ikke særlig meget – men vi var hjemme og spise ved de gamle og de skulle se det. Min far går højt op i det og at se hans reaktion er priceless. Han kalder dem kællinger, jubler og har store armbevægelser.

    Imorgen er jeg alene hjemme når der spilles håndbold. Jeg tænker det skal være i baggrunden, det er trods alt VM-finale jo :)

    Stort tillykke med jeres bryllupsdag :)

    Knus Anita
    http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kæmpe tillykke med bryllupsdagen :) Jeg er slet ikke til sport, hverken live eller i tv… Så jeg ville være så ked af at kæresten ville se det sådan en dag.. :S Så kan godt forstå du er lidt ambivalent omkring det.. Men I kan jo nå at hygge om dagen, spise tidlig middag osv. :) Det gør kæresten og jeg nogle gange, så har vi hele aftenen hjemme, og man sidder ikke og venter i timer på maden (ja vi er lidt mormor og morfar-agtige hehe)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, nu spiller Danmark jo i finalen mod Frankrig, hvor jeg bor, så jeg burde føle mig dobbeltinvolveret, men er vist også ret ligeglad… Sport kan altså ikke hidse mig op – jo måske isskøjteløb, det er det eneste, jeg kan finde på at se frivilligt :) Heldigvis har min franske kæreste det på helt samme måde, så der bliver ingen håndbold herhjemme i aften! Jeg gik i øvrigt i gymnasiet med Jesper Nøddesbo (kendte ham dog ikke personligt), men det hjælper altså ikke på interessen :)
    Og tillykke med bryllupsdagen – kan godt huske, hvor fin du var sidste år ved denne tid! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Man skal nok se den (det er jo åbenbart historie) men du har ret der er ikke mange lækre brød i den kurv – måske på nær nr 13 (som min veninde synes er lex og jeg ikke aner hvem er). En ting er sikker: Abemanden aka Mikkel noget er ikke på top ti over lexness:) Tillykke med bryllupsdagen anyway;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Langvad: Ja ok, hvis man ligefrem så det live og kunne mærke stemningen, så tror jeg også det ville være noget andet (men noget sværere at blokere den rædselsfulde musik de spiller efter målene, badr!).
    Og god fornøjelse med London. Du skal helt klart ind i RO butikken, selve stemningen og atmosfæren omkring hans tøj får du ikke i et stormagasin (købte kun min der fordi de ikke havde min str. i butikken). Væggene er dækket med cement, og den ligner en grotte invendigt. Totalt farveløs selvfølgelig, ligesom tøjet. Klasse.
    Lyder ellers som en god kollektion, vintage military og RO :D

    Sidse: Takker. Ja, det er da bedre end en venskabskamp (dem gider kæresten nu heller ikke). Nøddesbo var vist ham der brækkede næsen?

    Kira: Jeg er faktisk også lidt på cykling, men egentlig kun touren -også vokset op med det :D

    Pernille: Det har vi også -men gider ikke sidde alene ude i køkkenet :D

    Anita: Tak, og din far lyder sjov :)

    June: Tak! Og tja, altså han insisterer ikke på at se den overhovedet, men ved jo godt han gerne vil -og vil jo gerne gøre ham glad :)

    Manja: Tak skal du have :) Og nej, jeg tror faktisk også det mest er skandinavere der er helt skudt i det der håndbold…

    Maja: Ha ha ha, det er helt sikkert Björn Borg du mener. Ham der render rundt med bredt pandebånd og totalt kanaliserer en ung Björn-frisure. Heller ikke lige min smag ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marni

    Jeg interesserer mig på ingen måde til sport i tv. Finder hellere en bog frem, så. Min mand er heldigvis heller ikke nørd med det. Han ser dog fodbold med vennerne, men der går de som regel ud. Og så lidt Tour de F. Så det er ok.
    GLÆD dig til black swan, så den igår, rigtig flot og meget syret. Min baby sparkede helt vildt undervejs. Det var nok Tjajkovskij den enten elskede eller hadede. Glæder mig til at høre hvad du synes.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanni

    Jeg er heller ikke til håndbold – så min første kamp i går, også grundet selskabet jeg var i.
    Det jeg fandt sjovt ved kampen var:

    1) At en håndboldkamp åbenbart kun varer 2 x 30 min.!
    2) Folks kommentarer og ikke mindst udråb, som når et godt stykke op af decibel-skalaen.
    3) Så er der kærlighedserklæringerne til spillerne. De kommer snigende hele tiden i løbet af kampen, mens man selv sidder stille som en mus og tænker “er det mig der ikke er helt normal?” :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susse

    Ser overhovedet ikke håndbold, det interesserer mig ikke en pap-and. Men har da gået rundt sammen med Lindberg (ham der scorede de sidste mål i går) da jeg var teenager, så det er meget sjovt at se på. Men et trick til at holde det ud – det gør i hvert fald at jeg kan se en hel kamp – er at holde øjnene mest på manden derhjemme. Det gør jeg. Han er noget så sjov at se på, han bliver jo så glad når DK vinder. Hæ hæ.
    Og tillykke med bryllupsdagen i morgen, er der virkelig allerede gået et år? Krydser fingre for du kommer ud at spise alligevel.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Var også tvangindlagt til håndbold, med 5 mennesker der sad og råbte, bandede, hoppede og skreg inde i stuen.
    Heldigvis er min kæreste sød, da han behøver ikke se hele kampen. Jeg tænkte på, hvorfor kalder du din mand for din kæreste, hvis i er gift? Kom bare lige til at tænke på det :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk Møller

    Jeg elsker håndbold og er hende der har set rigtig mange kampe, også dem uden dansk deltagelse. Jeg glæder mig helt vildt til morgendagens finale, det bliver så stort. Men heldigvis har vi jo alle forskellige interesser hehe.
    Skal selv se Black swan næste weekend, glæder mig rigtig meget.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidse

    Lige præcis ham med næsen, ja.. Hapshaps, han er lidt sød at se på.. ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hold op, musikken er da fantastisk!! :-D …. Faktisk hører jeg det ikke – men sådan kan vi sikkert finde små irritationsmomenter ved alt.. :-)
    Jeg må ind i butikken… Den lyder perfekt.. TAK…

    Og Tillykke med imorgen – håber I får en fantastisk dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, håndbold er da en af de mest mærkelige og kedelige sportsgrene.. Jeg hader sport generelt, men særligt håndbold forstår jeg slet slet ikke.
    Så vil jeg sgu hellere sidde og tjekke blogs (;
    Håber I kan finde på en løsning hvor I begge får det bedste ud af aftenen, middag og Black Swan lyder i hvert fald fantastisk i mine ører – og så tillykke med bryllupsdagen i morgen (:
    Ps. Kunne du ikke måske i din næste v-log (lægger en smule pres på dig her) eventuelt vise hvordan du laver den fletning i pandehåret? Det ser så godt ud, men jeg kan altså ikke få det til at lykkes /:

    http://fashionistabynature.wordpress.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Har nu også længe haft et godt øje til ham Jesper Nøddesbo (ja, ham med næsen ;)) han ser da sød ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg bliver vildt grebet af det, når jeg ser det, men når jeg ikke ser det, er jeg ret lige glad..:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Molly

    Den der nationalfølelse der kommer – fællesskabet – det er DET jeg synes er fedt! At vi kan samles om noget, klappe hinanden lidt på skulderen og være stolte, DET synes jeg er værd at dyrke lidt, og så bare lade andres glæde og begejstring trænge lidt ind, ja så bliver man jo også selv helt glad i bolden! :o) Selve håndbolden har jeg nu ikke så meget interesse i – eller forstand på, men at der er nogen der kæmper for at “VI” skal vinde og mærke euforien og begejstringen, DET synes jeg er fedt at være med til, og være en del af! :o) Synes de der momenter, hvor vi som danskere kan samles og være fælles om noget som nation, få den der “holdfølelse” for en kort periode og rykke lidt sammen…. på trods af alt hvad der ellers rører sig i, vores for tiden hårdt prøvede samfund…. Ja det synes jeg sgu er fedt at tage del i – også selv om man ikke lige er helt på omdrejning med selve kamp-arenaen, taktikken og reglerne på banen!… ;o)

    Tillykke med 1 års dagen i morgen – håber at I får en rigtig dejlig dag! :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Håndbold er da noget af det bedre sport som bliver vist i fjernsynet, da spillet er så hurtigt og skiftende. Fodbold er så stille stående og der er ikke så meget spænding – og 1½ time er lang tid at se på et hold der ikke kan spille, hvilket DK ikke kan. Men Nøddesbo er da lækker på håndbold holdet! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frkmøller

    Kan også anbefale den franske stregspiller Bertrand Gille ;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Stort tillykke med bryllupsdagen!
    Jeg ELSKER håndbold og synes, at det er en af de mest spændende sportsgrene at se i TV. Der sker så meget hele tiden, så jeg er rigtig godt underholdt. Og som flere af de andre skriver: det er noget så morsomt at holde øje med andres reaktioner under sådan en kamp! Og så er følelsen af fællesskab rigtig fed. Og så må jeg nok indrømme, at jeg har et mindre crush på Lasse Boesen. Ved ikke om det måske har noget at gøre med, at jeg har set ham med hans søn – og er helt vild med dem begge :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg var helt vild med håndbold da jeg var barn.
    Jeg kunne alle spillerenes navne og kunne finde på se ligakampe, men med alderen er det begyndt at interessere mig mindre og mindre. Kan simpelthen ikke forstå nogen finder det vigtigt at nogen svedene mænd render rundt med en bold, mens de prøver smadre hinanden mest mulig indenfor reglerne.
    Jeg er træt af håndboldfeberen, træt af folk der plapre om hvor stolte de er af at være danske osv.
    Jeg accepterer at folk har forskellig interesser, men er træt af at høre så meget om det.
    Hvis jeg endelig skal have noget med håndbold at gøre vil jeg hellere spille det selv. Det er sgu sjovere ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Jeg forstår slet ikke, hvordan du kan sige sådan mht. håndbold. Lide? Ej, come on? Min kæreste er MEGET sportsinteresseret, og det er jeg slet slet ikke, men når de danske håndboldfyre klarer sig så flot i en så vigtig turnering som VM, så bliver jeg hooked og jeg har fulgt tæt med, og ja… Jeg er en af dem, der bander, svovler, jubler og råber, for det er da for fedt at se!

    Hvor blev nationalfølelsen af? :D

    Ja, jeg studsede også ved, at du skrev “kæreste”?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har heller ikke rigtigt fulgt med i håndbold og er ikke sådan vildt sportsinteresseret. Men når det begynder at gå godt og de hele tiden vinder – ja så blir jeg alligevel lidt hooked.
    Hvor er det vildt at I allerede har et års bryllupsdag imorgen! Jeg husker det som var det igår. Da du fortalte om det på bloggen… og dine smukke kjole og det hele. Elskede det hele og elsker stadig at følge med her.
    Håber I får en skøn dag sammen – håndbold eller ej :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg må indrømme jeg rimelig lykkelig for min kæreste ikke er sportsinteresseret overhoved :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

    Jeg skal så meget se håndbold imorgen :D Elsker at se herrene spille, de er jo alle bare top lækre <3 Har siddet og savlet over dem til alle kampene :)
    Du skal holde øje med super hotte Bo Spellerberg og pæne Hans Lindberg!!! :D

    Hilsen Denise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

    Ham Nøddesbo er da ikke værst. Haha. Ej, jeg ville nok også helst være fri for det håndbold.
    Er lige hjemvendt efter Black Swan – sikke en oplevelse!! Er dog glad for jeg tog min veninde og ikke min kæreste med ind at se den.. Tvivler på der er mange mænd der vil kunne se det fantastiske i det mesterværk. :-)

    Tillykke med i morgen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg er klart PÅ håndbold. Synes det er en fantastisk spændende og udfordrende sport. Og så er de da lækre synes jeg.. favoritten er klart Lars Christiansen (veteranen på venstre fløj)
    Og så er der jo den der med nationalfølelsen.. det er jo altid lidt fedt når det først går godt!;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er normalt heller ikke sportsinteresseret, men VM og EM i herrehåndbold er noget helt særligt. Jeg har været inde og se to FANTASTISKE kampe i Malmö og var i Kristianstad i går og se semifinale. Stemningen i sådan en arena, er fantastisk! Jeg glæder mig MEGET til at se finalen på TV i morgen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med dagen i morgen:-) Håber i får det skønt:-)
    Jeg er vild med herre håndbold, og bliver altid lidt småforelsket i hver og en af spillerene i løbet af en tunering:-) Det er dog ikke udseende, syntes bare de er super chamerende:-) Og så går jeg helt i selvsving under hver kamp, råber og skriger, klapper og ja er rigtig mandeagtig tror jeg….Hi, hi så ved jeg, at jeg lever;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Håndbold er heller ikke liiige mig, men til gengæld kan jeg finde meget sjov i at se dem falde.. Jeg mener – fuldvoksne mænd der ligger krøllet sammen på gulvet fordi de har slået deres lille pusselanke..? – det bliver da ikke sjovere. Man skal dog passe på med at grine af det når de danske spillere slår sig hvis der er håndbold entuisaster i rummet ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh du er som altid så utroligt, uretfærdigt køn! -Også som gravid!
    Nå ja lidt off topic :D
    Rigtig, rigtig mange gange tillykke med årsdagen, håber at I får en skøn dag på trods af håndboldkampen :D

    Jamen altså nu er jeg jo en rigtig sportsfreak, og selvom fodbold8og volley)er MIN sport og dér jeg nørder mest er VM-kampene helt sikkert blevet set, da hele spillet, det taktiske, sammenholdet, udfordingerne, udviklingen og et hele da bare er super spændende at følge!
    Hmm men altså tvivler på at det hjalp meget :p
    Men altså nyd en afslappende time med kæresten(eller brug tiden på at dresse op til senere) :)
    og så har ham Knudsen da nogle ret søde øjne, har han ikke? :D

    The Fashionphile

    -http://fashionphileme.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh jeg ser håndbold..
    Jeg synes at de spiller så godt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Det første jeg tænker ved at læse dette indlæg er:
    “WOW, er der allerede gået et år??!” Synes det føles som i går da jeg, her på bloggen, glædeligt læste at i var blevet gift. Tillykke med det :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt I har lyst til at dele jeres for- og imod tanker! Mit net var desværre nede i går, så kunne ikke komme ind og skrive til jer -så med så dejligt mange svar, så laver jeg lige en samlet kommentar.
    Mange tak for jeres tillykker!!

    Jamen jeg kalder min mand for min kæreste fordi jeg synes det passer bedre. En mand kan godt have sådan lidt negativ klang, mens en kæreste er en man vælger at elske hver dag, også selvom man ikke var gift :)

    Og takker for lidt tips til i aften, må se om jeg ikke kan leve mig bare lidt ind i det -omend jeg aldrig bliver råbetypen :D Havde jeg ikke været gravid ville et par øl nok have hjulpet gevaldigt på det hele :D Men ja, måske en god ide at bruge lidt af tiden på at dresse op til senere.

    Men også dejligt at læse, at jeg ikke er ene om at undres lidt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er 100% med dig mht håndbolden. Det siger mig ingenting. Jeg bliver faktisk vildt irriteret når hele sendefladen på tv bliver ryddet pga det.

    Tillykke med dagen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Jeanett, og ja hvad sker der for, at både DR OG TV2 sender finalen. Øh, dejligt spild af licenspenge…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

    Jeg har lige et spørgsmål der intet har med håndbold at gøre:

    Dit lyn ser så fint sort ud, får du det ofte opfrisket?
    Jeg skal til at have tatoveret et lille stykke tekst på armen, men vil selvfølgelig gerne have det ser så fint sort ud så længe som muligt.

    Og selvfølgelig stort tillykke med bryllupsdagen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Rützou SS11 -Cool jacket and Dress