Aaaand the new header...

En masse læsning!

I den seneste tid har der været heftig aktivitet her på bloggen. Jeg har givet jer lidt mere af mig, mine holdninger og tanker, og I har taget super godt imod! Mode er mange ting, én del er f.eks. at vise de lækre billeder, ønsker outfits osv, men der hvor en modeblog virkelig kan have en styrke, er der hvor debatten kommer i spil. Så det område har jeg sat fokus på i den senste tid, og det har givet megen god kvalitetslæsning synes jeg.

Måske der er indlæg eller nye kommentarer du har misset? Eller tænkt over noget du gerne vil tilføje. Jeg synes i hvert fald særligt disse indlæg er værd at læse (igen):

Du kan her læse om, hvordan jeg oplever at nøgenhed lige nu fylder rigtig meget i medie- og modeverden. Er nøgenhed den nye sort? Og hvilke signaler sender det til omverden?

Her bliver diskuteret hvornår inspiration bliver til kopi, hvor ens egen moral sætter grænsen, om det måske kommende kopi-forbud i DK, og hvor svært det kan være at navigere i hele det univers.

Og her sidst bliver der diskuteret kundeservice -og især mangel på samme i de danske butikker. Hvad skal man gøre hvis man føler sig dårligt behandlet? Og hvad er god kundeservice egentligt?

Jeg har naturligvis ikke tænkt mig at drukne bloggen i debat-indlæg nu. Men synes det er fedt at smide noget på til jer i fremtiden, hvis der lige er et aktuelt emne der sætter mine tanker i gang. I debattens tegn synes jeg også det vil være helt cool, hvis I har noget der ligger jer meget på sinde, som I godt kunne tænke jer at jeg tog op. Bare smid en kommentar hvis det er, så kan jeg jo gå i tænkeboks :)

Og lidt ekstra læsning: Desuden figurerer bloggen på Kommunikationsforum’s liste over de 10 mest indflydelsesrige modeblogs. Takker og bukker meget ydmygt herfra, det er nogle pæne ting der er skrevet om os bloggere :) Og for det ikke skal være løgn, så har Soundvenue også bragt et lille uddrag fra artiklen, men her er det pludselig blevet til de 10 største modeblogs som overskrift, lidt journalistisk frihed kan man jo altid tage sig, ha ha ;)

15 kommentarer

  • Jeg synes det er meget modigt af dig at du tager disse emner op. Det har jeg respekt for. Og jeg synes du er dygtig til at styre debatten, ved at komme med gode oplæg og supplerende kommentarer. Så det bliver nuanceret og i en god tone.
    Flot! (:
    /Stina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes også at det er super fedt at lave debatindlæg. Jeg læser dog mest hvad de andre skriver, er ikke det store debatmenneske. :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fød nu kvindemenneske – du gir’ os andre stress… ;) ;) ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Stina og Line Malou :)

    Næ hææ AC. Tror 030311 er dagen, hans far er jo lidt af en matematikfrans :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denise

    Syntes det er fedt, når du laver debatindlæg. Syntes at det kunne være meget fedt, hvis du lavede et debatindlæg om pels :D

    Håber du kan bruge min ide :)

    Knus Denise

    P.S. Stor fan af bloggen ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

    Lige noget helt andet en emnet men…
    Du skrev i tilbage i November at du havde købt et flamingo skull, og du ville prøve at lave et alla Damien Hirst. Har du fået lavet det, og hvis ja, må vi så se det??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes det er rigtig dejligt med debatter og synspunkter! Og dejligt at du har haft mulighed for at lave så mange indlæg her på det sidste:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina

    Dejligt med debat, det bliver lidt ensidigt ellers. :o) Og tak for links til de der top 10’er (hvor du helt berettiget er med), for jeg savner blogs som din, der går lidt “out of the box” hvad mode angår, ikke er så hovedstadsprægede. Savner dog også (som der nævnes i den ene artikel) lidt ældre modebloggere. Har kendskab til Malsen, men det er ikke helt min stil, så er nogle gange lidt rastløs, når man som jeg er af “den ældre garde” men gerne vil se lidt lækker ud… :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina – jeg er en blogger over de 30… men ved ikke om jeg lige rammer din stil (;

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hvad søren, Camille, nu har jeg ikke været inde på din blog siden i fredags grundet sygdom, og ser at du endnu ikke har født!!! :) Hmmm… Han hygger sig for godt derinde ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det har været rigtig dejligt, at du har skrevet om lidt mere end mode, og “givet mere af dig selv” som du skriver. Det er skønt når en blog bliver personlig, og man fornemmer bloggerens personlighed – så bliv endelig ved med det! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt I tager så godt imod det, det er jo altid lidt af et sats når man prøver nye områder af :)

    Og ja, venter stadig på baby, men så længe vi begge har det fint er det jo ikke så galt. Så slipper han også for at holde fødselsdag i vinterferien :D

    Og jeg har desværre ikke fået gjort mere ved det skull endnu, jeg overvejer nemlig, om jeg skal overhælde det med flydende latex i stedet :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

    Okai… Sidst jeg så det tænkte jeg på dig, og nu det lige kommer op igen, skulle jeg da lige se om den stadigvæk var til salg… Det var den…

    http://www.trendsales.dk/annoncer/kranie-forsoelvet/19504562?pn=15&rt=ssr&search=kranie&status=1

    Den er SÅ fin… – det ser ud til at kæben er lidt voldsom, men sys nu alligevel du skulle se den…
    (jeg har fået forbud for flere kranier :( ikke noget der passer mig)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det er møg fedt at læse din blog, den er næsten den første jeg har læst (af mode blogs) som har noget indhold som man kan tænke over og finde sit eget standpunkt.

    held og lykke med fødslen :)

    Caroline fra http://www.caoet.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • LR.

    Jeg synes det rigtig fedt der begynder at komme debat her – måtte også godt dukke mere op andre steder. Fedt når man også kan høre lidt fra de andre læsere – selvom jeg også er fint tilfreds med hvad du skriver. At så mange er med i debatten viser også hvor god kvalitet “debat-oplægget” er til at starte med!
    Ha’ en god aften!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Aaaand the new header...