Into the Blue

Tjena!!

Man kan alligevel mange ting med sin baby. Som f.eks. at iføre den en totalt grim, omend maritim, hat, og sejle på vandcykel (eller cykle…??) ned forbi Kungsparken i Malmø. En i øvrigt super skøn og smuk tur, som jeg varmt kan anbefale alle med planer om at tage til Malmø (en enkelt flaske hvidvin ville nu også klæde turen). For ja, jeg er nemlig pt. i Malmø med familien -faktisk har jeg været der siden i går, og tager hjem igen i morgen eftermiddag. Hvad jeg laver, og hvorfor, skal I nok høre meget mere om -der kommer selvfølgelig også en pixi Malmø guide i nærmeste fremtid. Oooog så har jeg da også udsalgsshoppet en enkelt ting eller to :)

I’m currently in Malmö, Sweden with my family. Yesterday we went out sailing :)

14 kommentarer

  • Der er så skønt, jeg elsker bare Malmø :-) Men jeg godt nok hverken sejlet eller cyklet der ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor ser det hyggeligt ud! Og dejligt med billeder af Rock-kid :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ha ha, han er sgu ikke meget rock n’ roller i lyseblå bøllehat, men hey, han blev ikke forbrændt i sit fine ansigt, og det er jo det vigtigste ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nåårh, nogle fine og poetiske billeder:-) Cute…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Rigtige dejlige billeder :) Fedt med en kommende mini pixi guide til Malmø :) Skal snart derover og hente koncertbilletter og så kunne man jo lige kigge sig omkring med sit livs udkårne – og 2 børn ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker Malmø :) Får altid shoppet meget mere i Malmø end i København :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dot

    Ser skønt ud, bare det var mig :-)
    Vil lige slå et slag for ikke at bruge Baby björn seler. Altså ikke mærket, men typen af sele. De er noget lort for børns hofter, bækkener og rygge. For slet ikke at tale om små drenges køns-dele. Tjek det ud på nettet, der er masser af viden at finde om det.
    Ps : Der er andre typer seler af få, så man kan ha sin lille på mavsen alligevel :-)
    Mvh Dot.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er altså virkelig en skøn tur, specielt når vejret viser sig fra sin smukkeste side.

    Ang. seler eller ej, skråstol eller ej, Bumbo-sitter eller ej, flaske eller ej, osv osv osv. må man nok bare undersøge hvad forskelige skriver/siger, og veje det op mod ens hverdag, barnets generelle trivsel og meget mere. Som du sikkert kan se på looket af den sele, er det ikke liiiige en der bliver brugt sindssygt meget ;) Men hellere at barnet får en masse oplevelser sammen men resten af familien(i stedet for at ligge fladt/skævt på baghovedet i sin vogn), og så man bruger en sele til aflastning (og du må så bare stole på, at jeg har helt styr på, hvordan jeg skal bære og holde ham i den for at aflaste både hans ryg og andre dele…). Jeg har trods alt haft et barn før, jeg ved godt en del ting -også vedr. seler :) Ved godt rådet var velment, men jeg er virkelig uhyre meget opmærksom på mine børns ve og vel (og han vil f.eks. ikke slynges).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva E

    Skøn rock-kid – også i pastelblå bøllehat ;-)

    I øvrigt har jeg både brugt Babybjørn, Mei-Tai og slynge til mine to unger.
    Har vekslet imellem alle tre slags – og nogle gange har Babybjørnen bare været lettest, når man ikke liiige havde tid til at stå og vikle sig ind i flere meter mei-tai ;-)

    Så længe man ikke bærer baby flere timer i Babybjørnen er den fin nok som en hurtig løsning.

    Hvis du får lyst til at prøve en mei-tai, kan jeg klart anbefale Kleinsmekker.dk. Hun syer de fedeste – og er sikker på hun ville kunne lave en custommade i rocket udgave til rock-kid’en ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønne billeder! Hvor har du dine fine stjerne øreringe fra?

    mvh. Josephine

    citnb.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dot

    Hej igen,

    helt i orden, det er dit barn :-) Jeg brugte selv Baby björn til min første, da jeg slet ikke var klar over at der var noget galt med det. Var lidt rystet da en veninde informerede mig under 2. graviditet, jeg var jo bare en happy camper og troede ikke der fandtes alternativer. Ville blot give det videre, in case you didn’t know.
    Jeg har ikke studeret billedet ret godt, ej heller tænkt på dit barns oplevelser/trivsel generelt. Det er ikke derfor jeg skrev, så ingen grund til større debat over det emne.
    Hav en dejlig sommer!

    Mvh Dot.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Caroline

    Hvor ser det bare hyggeligt ud:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke smukke billeder af jer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Into the Blue