Down by the Lake

Fun in the Sun

I går havde vi, som skrevet, besøg af gode venner -og vi fik lavet en virkelig god punchbowle. Totalt oldschool, men jeg elsker virkelig sådan noget når det er varmt. Og så lidt lidt super girly glas oveni, så kan man altså ikke lade være med at være glad og komme i sommerstemning :

 

Har i øvrigt fået nye havemøbler, hvilket var hårdt tiltrængt. Er egentlig ikke så glad får sådan noget gråt plastik (dog er det billigt og helt vildt praktisk, og i denne sammenhæng er det vigtigst), men så kan man jo altid sætte sit eget præg på det.

Jeg fik taget ét billede af mit outfit i går inden batteriet døde, så dette er hvad I får, i T by Alexander Wang, Underprotection og Forrest & Bob:

Apropos min nye t-shirt fra Forrest & Bob, så er jeg -mildest talt- på ingen måder imponeret over kvaliteten :( Den har endnu ikke været vasket, da i går var første gang den var på, og allerede nu er der løse tråde der er rykket ud, med små huller til følge. Og jeg havde ikke engang en skuldertaske el. lign. der kunne skrabe imod den, så aner ikke hvordan de kan være opstået -men der er minimum 5 tråde der er løbet forskellige steder på den. Det har jeg alligevel aldrig prøvet før.

Had some great friends over for dinner and punch yeaterday, love a great punchbowl in the summer!! Wearing my new Forrest & Bob tee, but I’m so disappointed over the poor quality it seems to be made of. Already there are loose threads and tiny holes, and I’ve only worn it this one time.

48 kommentarer

  • Kristina

    Det ser rigtig hyggeligt ud med de havemøbler. Det ville passe godt til min kolonihave – hvor er de fra?

    http://spildtebedrifter.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er godt du siger med t-shirten, for jeg overvejede at købe en, men hvis kvaliteten er sådan, så kan de godt glemme det :-)
    Jeg synes, det er nogle ret flotte havemøbler :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, altså jeg kan jo kun sige noget om kvaliteten på denne ene, ejer ikke andre, men som du kan læse, så er jeg ikke den eneste med dårlige erfaringer -desværre, øv!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den nederdel dér… Jeg vil også have den ;-) Synes forresten det er lykkedes rigtig med at dække det grå plastik! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser virkelig fedt ud med de forskellige tæpper og puder på havemøblerne, vildt fint og personligt. Ærgerligt med t-shirten, det har jeg aldrig prøvet. jeg har altid været tilfreds med forrest and bob? Lidt mærkeligt, men kan være jeg bare har været heldig, eller du har været uheldig. Hvad med at kontakte dem? for det er da for dårligt.

    Sisselykke.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det er vildt øv. Altså nu har jeg købt den i Malmø, så kan ikke bare gå ind med den -og synes måske det er lige lovligt voldsomt at kontakte selve firmaet bag for én t-shirt??

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser bare helt vildt hyggeligt ud! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

    Jeg har fire toppe fra Forrest & Bob, og de laver alle sammen samme nummer: Trådene løber – ikke en gang i syningerne, men midt på stoffet. Og syningerne drejer som ind i helvede, når de bliver vasket. På ingen måde pengene værd!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er præcis samme beskrivelse jeg kan nikke genkendende til Carina, det er nemlig midt på stoffet forskellige steder, og vildt det er tilfældet med alle 4 af dine -så er min måske ikke bare en mandagsmodel…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ser hyggeligt ud alligevel! :)
    Men det lyder godt nok langt ude med din t-shirt O_o

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det er SÅ øv til de penge. Godt nok var den på udsalg, men derfor burde den jo stadig være alle 500 (eller hvad de nu koster fra ny i DK) værd.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kia

    Hej Camille,

    Jeg synes du skal kontakte Forrest & Bob, for jeg har 5 af deres basisoverdele og har aldrig oplevet det? Ved godt at du endnu ikke har vasket din, men min bliver vasket på vrangen i en vaskepose på et skåneprogram og der er stadig ingen problemer?

    Det lyder lidt som en fejl? Altså synes ikke det er en generel ting, jeg har hørt om?

    Kh,

    Kia

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Kia :) Ja, jeg er også bare så skuffet -og egentlig lidt ked, da jeg lod andre lækre ting hænge, fordi jeg nu endelig ville prøve dette mærke. Men som du kan læse, har både Carina og Lene (som vasker på samme måde som dig lyder det til?) super dårlige erfaringer med mærket også -så er vist desværre ikke den eneste :( Heldigvis kan man jo ikke generalisere, og dejligt du ikke har problemer, men tror ikke jeg tør prøve igen, det er lidt for dyre lærepenge hvis det er :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kia

      Ja, ok. Det er da mega uheldigt at I er flere med det problem. Måske har jeg så ovenikøbet været heldig. Haha. Mine er endda købt på udsalg.. ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Er lidt misundelig, de er nemlig super fine, øv :(

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Sofie

    Jeg vil også gerne vide hvor havemøblerne er fra? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor ærgeligt med toppen :-s Men outfittet ser ellers rigtig fint ud til dig :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ser super hyggeligt ud med farvede tæpper i sådan nogle kurve havemøbler – som jeg nu synes skaber en god stemning i sig selv modsat alm. træ eller plast havemøbler :-) Gad godt smage den punch med jordbær. mmm.

    Rigtig fint og casual outfit, ærgerligt med kvaliteten på t-shirten.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • ja helt enig, der er næsten ikke noget værre end de der standard hvide plastmøbler, og så er de tilmed ret svære at få rene :( Og tak :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • åh, hvor ser det lækkert og hyggeligt ud – med tæpperne og puderne på havemøblerne ser det altså ogsu super godt ud.

    knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Hvor ser det hyggeligt ud :o) Jeg har desværre også dårlig erfaringer med forrest and bob – efter første vask så vred mine t-shirts sig helt skæve på trods af at de blev vasket i hånden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Øv hvor er det ærgerligt altså. Synes altid det er lidt øv når jeg skriver noget om dårlig kvalitet, men på den anden side, så er det også vigtigt at fortælle jer, når nogle af mine køb ikke lever op til forventningerne.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, den punch ser lækker ud – troede godt nok først at det var løg og tomat – men, den ser stadig lækker ud ;) hvad endte du med at putte i? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bine

    Dette handler ikke lige om selve dette indlæg, men et teknisk problem jeg har med din blog.
    Når jeg går ind på din hjemmeside, bare ved at taste adressen ind i browseren, så er den nyeste af dine indlæg, den omkring mad i Malmö. Men når jeg blogger ind på blogger.dk, så er dette dit nyeste indlæg – og du har desuden lavet mange flere indlæg siden den omkring Malmö. Det er ikke kun dette indlæg, men jeg kan endda se, at der er mange indlæg, som kan ses via blogger.com, men ikke når jeg bare taster din adresse ind i browseren.
    Det er virkelig mærkeligt, og jeg har aldrig prøvet noget lign. Er det noget, du har hørt om før, eller er det bare min computer eller browser, der er helt galt på den? Virkelig ærgerligt, da jeg normal bare læser din blog uden at logge på blogger.com – så meget hurtigere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ih hvor øv!! Har med det samme sendt din besked til vores tekniker, tak :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kirstine

      Jeg har altså ingen problemer med at se alle indlæg, og jeg går direkte til din side hver gang, altså skriver navnet oppe i adressefeltet. Hvis det er en fejl, burde det jo være generelt, tænker jeg. Men ved ikke om det muligvis kan have noget at gøre med ens browser.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bine

      Ja, det er virkelig besynderligt. Jeg har også altid læst bloggen via min browser, og finder nu ud af, at der er en masse indlæg, den har sprunget over, og som jeg aldrig har fået læst. Utroligt ærgerligt. Jeg bruger Google Chrome. Måske har det noget med det af gøre? Men jeg har aldrig stødt ind i sådan et problem før.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bine

      Tak skal du have. Det er jo utroligt ærgerligt når man tænker over, hvor mange indlæg den har sprunget over :(
      Om ikke andet må jeg skifte browser – det må glæde dit bloggerhjerte, at en læser skifter browser for din blogs skyld, haha.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det kan du tro det gør Bine -mere end du aner :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Jeg er forelsket i din terrasse, og endnu vildere med din billedredigering.

    http://bysoettrup.girlsonbudget.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har haft præcis samme erfaringer med en body og en t-shirt fra Forrest & Bob. Små huller midt på stoffet allerede inden de havde været vasket. Var meget skuffet over kvaliteten, så det bliver bestemt ikke der jeg lægger mine penge fremover.
    Den punchbowle ser super lækker ud og det samme gør bazar-style havemøblerne :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • It’s a quite simple outfit but you made it so pretty, and your tattoo is so cool! oh and by the way, are you Danish? Your language looks nice, I know it’s a weird compliment but I’m serious!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] sommerferiestemning. Faktisk bruger jeg det også som tæppe (måske I kan spotte det i sofaen på dette billede), elsker nemlig det håndlavede, etniske look i min […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agathe

    Jeg har haft samme problem med t-shirts fra Forrest & Bob. Som du selv oplever det, små huller allerede inden den første vask.. Og det er altså nogle halvdyre sager. Jeg køber i hvert fald ikke fra det mærke igen..

    – Du har virkelig givet de plasticmøbler liv med alle de dejlige farver :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] var mange der godt kunne lide min kamuflering af mine havemøbler i dette indlæg, og som I nok allerede har regnet ud, er jeg ret glad for etniske ting i min indretning […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Ej hvor ærgeligt med den t-shirt :/
    Men for alligevel lige at høre (tror ikke jeg kan lade være med et bestille en alligevel, ups) hvad størrelse har du så taget din i? Kan nemlig godt lide det der lidt løse look :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Junker

    Alle mine basis toppe er fra F&B og jeg har endnu ikke oplevet noget dårligt med dem og de bliver ellers flittigt brugt. (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Det ser rigtig hyggeligt ud :)
    Ang. dit nye trøje fra Forrest and Bob.. Det lyder rigtig skuffende, for den er rigtig fin. De trøjer og strops jeg har derfra har jeg ikke oplevet problemer med. Men der kan selvfølgelig være fejl ved nogle produkter. Har du undersøgt om de kan tage den retur? – hvilket jeg synes at de burde.
    Men håber nu ikke at du er skræmt væk fra deres ting, så de er så lækre :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nordiskpige

    Hej Camille!

    Jeg er simpelthen så forelsket i dit sommer outfit med nederdel fra t by alex og forrest and bob, så jeg er nødt til at give den et forsøg trods de dårlige oplevelser, andre har haft. Hvad hedder farven mon på din, kan du huske det? Den der minder mest om hedder “nude”, men jeg synes alligevel den ser endnu lysere ud end din..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Down by the Lake